Call of Duty: Advanced Warfare'ın Momentum Haritası Tanıtıldı

15.09.2014 20:19 Tayfun Kumaş

 
    Bu yılın en çok beklenen oyunlarından biri olan Call of Duty: Advanced Warfare'ın, Multiplayer moduna ait Momentum adlı haritası IGN tarafından ilk defa tanıtıldı.

    Yayınlanan 8 dakikalık videoda yeni haritanın tüm özelliklerini görebilirsiniz. Ayrıca bununla beraber, oyunun geliştirici firması Sledgehammer Games, daha önce Call of Duty 3 ve Call of Duty: World at War'da karşımıza çıkan "Tug of War" moduna da benzer modun da Advanced Warfare ile geri döneceğini belirtti.

     Call of Duty: Advanced Warfare, 4 Kasım'da, PC, PS3, Xbox 360, PS4 ve Xbox One için piyasadaki yerini alacak. Yayınlanan videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Advanced Warfare Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Sledgehammer Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 4 Kasım 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Final Fantasy 14 Mobil Cihazlara Geliyor 44 Dk önce Star Wars Outlaws'ın Geliştirmesi Tamamlandı! 06 Temmuz The Crew Motorfest'i Kısa Süreliğine Ücretsiz Oynayabilirsiniz 06 Temmuz Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasında Eşleşmeler Belli OIdu! 06 Temmuz EA Sports FC 25'in Çıkış Tarihi ve Fiyatı Sızdırıldı! 06 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler