Call of Duty: Black Ops 6 Açık Beta PC Sistem Gereksinimleri

27.08.2024 13:01 Mehmet Tandoğan

 
 
Activision, Treyarch ve Beenox ekipleri tarafından biz oyun severlere sunulacak olan Call of Duty serisinin en yeni oyunu Call of Duty: Black Ops 6 için yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Şimdi ise oyunun açık betası karşımıza çıkmaya hazırlanırken resmi PC sistem gereksinimleri de açıklanıyor.
 
Call of Duty: Black Ops 6'yı ilk deneyenlerden olabilirsiniz
 
 
 
Açık beta'da yer alan sistem gereksinimleri, tam sürümle beraber değişkenlik gösterebilir. 30 Ağustos tarihinde başlayacak olan beta sürecine oyunu ön sipariş verenler katılabiliyor ve 6 Eylül tarihinde ise herkese açık bir şekilde betaya katılım sağlayabiliyorsunuz.
 
Açıklanan PC sistem gereksinimlerine bakacak olursak, PC oyuncularının en az 12 GB RAM'e, AMD Ryzen 5 1400 veya Intel Core i5-6600 işlemciye ve AMD Radeon RX 470, NVIDIA GeForce GTX 1060 veya Intel Arc A750 bir ekran kartına ihtiyacı olacak. Geliştirici ekibin belirttiğine göre minimum VRAM gereksinimi 3 GB olacak. Ayrıca Beenox bir SSD kullanılmasını öneriyor.
 
Tavsiye edilen sistem gereksinimlerine bakacak olursak, 16 GB RAM, AMD Ryzen 5 1600X veya Intel Core i7-6700K işlemci ve AMD Radeon RX 6600XT veya NVIDIA GeForce RTX 3060 bir ekran kartına ihtiyacımız olacak. Yayınlanan sistem gereksinimleri ile beraber hangi ayarlarda oynayabileceğiniz henüz açıklanmamış durumda ancak önerilen gereksinimlerle beraber oyunu yüksek ayarlarda 60 fps'de oynayabileceksiniz.
 
Call of Duty: Black Ops 6, 25 Ekim tarihinde piyasaya sürülecek.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Space Marine 2 İçin İlk Güncelleme Performansı Arttırıyor 5 Saat önce Fallout 4 İçin Zombi Temalı Fan Yapımı Genişleme Yayınlandı 5 Saat önce Until Dawn Remake'in PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı 5 Saat önce Star Wars Jedi: Survivor İçin Yeni Güncelleme: Denuvo Kaldırıldı 6 Saat önce Bir Dönemin En Çok Oynanan Oyunu Flappy Bird Geri Dönüyor 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler