Call of Duty: Black Ops 6 İçin Live Action Fragman Yayınlandı

28.05.2024 18:36 Mehmet Tandoğan

 
 
Call of Duty serisinin en yeni oyunu Call of Duty: Black Ops 6 için yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Bildiğiniz üzere gün içerisinde yayınladığımız haberle oyunun ilk günden Xbox Game Pass hizmetine geleceğini sizlere aktardık. Şimdi bu durum şirket tarafından da onaylandı ve doğrulandı.
 
Black Ops 6 merakla bekleniyor
 
 
 
Microsoft tarafından açıklanan detaylara göre Call of Duty: Black Ops 6 ilk günden Xbox Game Pass hizmetinde olacak. Call of Duty serisinin son oyununun henüz hangi platformlara çıkış yapacağı resmi olarak açıklanmasa da PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve PC için satışa sunulması bekleniyor.
 
Oyun için şu anda yepyeni bir live action fragman yayınlanmış durumda. Diğer taraftan dünya çapında tanıtım için 9 Haziran tarihine kadar beklemek durumundayız. Bu tarihte Xbox etkinliği gerçekleştirilecek ve burada oyun hakkında daha fazla detay sahibi olacağız.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Guilty Gear: Dövüş Serisinin Bütün Oyunları 2 29 Haziran Guilty Gear: Dövüş Serisinin Bütün Oyunları 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 3 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 2 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 29 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler