Call of Duty: Black Ops 6'dan Saddam Hüseyin'li Fragman Yolda

28.05.2024 12:00 Mehmet Tandoğan

 
 
Kısa süre önce resmi olarak duyurulan Call of Duty serisinin en yeni oyunu Call of Duty: Black Ops 6 için yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Birkaç farklı fragmanla beraber Twitter üzerinden yayınlanan içeriklerin dışında şimdi ise Saddam Hüseyin'li bir fragman bekleniyor.
 
Call of Duty: Black Ops 6 beklentileri karşılamak istiyor
 
 
 
9 Haziran tarihinde gerçekleştirilecek olan Xbox sunumu içerisinde daha detaylı bilgiler elde edebileceğimiz yapım için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Oyuncu ve oyuncu toplulukları genel olarak bu oyundan oldukça ümitli. Şimdi ise ortaya çıkacak yeni bir fragmanda Saddam Hüseyin de dahil olmak üzere birçok bilinen ismin yer alacağı söyleniyor.
 
Öncelikle yayınlanması planlanan yeni fragmanın kapak fotoğrafında belirttiğimiz ismi görebiliyoruz. Yeni video bugün itibarıyla bizlere sunulacak ve Live Action sahnelerin burada olacağını aktarabiliyoruz. Körfez Savaşı'nı konu alan yeni yapım içerisinde hayranları memnun edecek içeriklerin ve detayların olacağı belirtiliyor.
 
Son olarak fragmanın görselinde Saddam'ın Bağdat'taki eski sarayının koordinatlarının da verilmiş olduğunu belirtmekte fayda var. Fragman bugün Türkiye saati ile 17:00'de yayınlanacak.
 
Dün yayınlanan fragman 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Guilty Gear: Dövüş Serisinin Bütün Oyunları 2 29 Haziran Guilty Gear: Dövüş Serisinin Bütün Oyunları 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 3 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 2 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 29 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler