Capcom'dan Namco'nun Amerika Merkezine Baskın

Yoshinori Ono eğer Harada'yı yakalarsa neler olur merak ediyorum
07.02.2011 16:06 Alkan Adakaner


     Capcom'dan Street Fighter 4'ün yönetmeni Yoshinori Ono ile Namco Bandai'den Tekken'in yönetmeni Katsuhiro Harada arasında uzun süredir bir düşmanlık var. Aslında bu düşmanlık nefretten değil, biraz da eğlenceden kaynaklanıyor.
 
     Sürekli birbirlerine sataşan bu ikilinin komik düşmanlıkları bir adım daha ileri gitti ve Capcom'dan Yoshinori Ono, Namco Bandai'nin Amerika'daki ofisini elinde sopa ve bıçaklarla bastı. Aşağıda bu baskına ait video ve görselleri görebilirsiniz.
 
     Neyse ki bu baskında Harada ofisinde değildi, ama Tekken'in yönetmeni Harada eline uzun namlulu silahını alıp buna karşılık vermeye hazırlanıyor. Bakalım bu işin sonu nereye varacak.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Street Fighter X Tekken Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 6 Mart 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Legend of Zelda Kılıcıyla Sokakta Dolaşan Adam Hapse Atıldı 03 Temmuz Watch Dogs Serisi Filme Dönüşüyor: Yapımına Başlandı 03 Temmuz Xbox Game Pass'e Gelecek Üç Activision Blizzard Oyunu Sızdırıldı 03 Temmuz The First Templar GOG Platformunda Ücretsiz Oldu! 03 Temmuz Dragon Age: The Veilguard Dört Farklı Zorluk Seviyesine Sahip Olacak 03 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler