Castlevania: LoS ve MGS 4 Bundle Paketi

26.10.2010 09:23 Alkan Adakaner


 
    Son dönemlerin en başarılı oyunlarından Castlevania: Lords of Shadow ve Metal Gear Solid 4, Japonya'da bundle paket olarak Playstation 3 ile birlikte satılmaya başlanacak.
 
    Perakendecilerden gelen bilgiye göre 160 GB Siyah PS3 + Castlevania + MGS 4'ün içinde bulunduğu "Castlevania Lords of Shadow Value Pack" 37.980 Yen'den (Yaklaşık 338 Euro yapıyor sanırım) satışa çıkacak.

     Böyle bir paketin Batı'ya gelme ihtimali var mı bilmiyoruz, ama 16 Aralık'ta Japonya'da piyasaya çıkacak. Belki fiyatında biraz indirim yapılması bu paketin Batı'da da tutulmasını sağlayabilir.     
 
kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Castlevania: Lords of Shadow Platformlar: PS3 XBOX 360 PC Geliştirici: Mercurysteam Dağıtıcısı: Konami Tür: Action Çıkış Tarihi: 8 Ekim 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ubisoft, Driver Serisini Devam Ettirecek mi? Heyecan Verici Gelişme 14 Temmuz Silent Hill: The Short Message Geliştiricisinden Yepyeni Bir Oyun Yolda 14 Temmuz Concord İçin Aksiyon Dolu Yeni Fragman Yayınlandı 14 Temmuz Aliens Fireteam Elite 2'nin Potansiyel Çıkış Tarihi Ortaya Çıktı 14 Temmuz The Witcher 3'ün Yeni Modu 15 Benzersiz Görevi Ekliyor 14 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler