Cole Macgrath, Playstation 3'te de Dövüşecek

Cole'un Street Fighter ve Tekken karakterlerine karşı ne kadar etkili olacağı merak konusu
14.06.2011 12:08 Alkan Adakaner


     Street Fighter X Tekken ile ilgili E3 fuarında iki büyük duyuru yapılmıştı. Bunlardan birisi oyunun Playstation Vita için de piyasaya çıkacağı, diğeri ise inFamous'ın ana karakteri Cole Macgrath'ın oyunun Vita sürümünde oynanabilir karakter olacağıydı.

     Cole, oyunun sadece Vita sürümünde tanıtılmıştı; ama anlaşılan Playstation 3 sahipleri de bu karakteri yönetme şansına sahip olacak. Oyunun yönetmeni Yoshinori Ono, Twitter hesabından yaptığı açıklamada Cole'un oyunun PS3'de de olacağı açıkladı.

     Peki Xbox 360 sürümüne özel bir karakter de olabilir mi? Ono bu soruyu "Şu ana kadar Xbox 360'a özel karakter konusunda bir fikrimiz oluşmadı" diye yanıtladı.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Street Fighter X Tekken Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 6 Mart 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Legend of Zelda Kılıcıyla Sokakta Dolaşan Adam Hapse Atıldı 03 Temmuz Watch Dogs Serisi Filme Dönüşüyor: Yapımına Başlandı 03 Temmuz Xbox Game Pass'e Gelecek Üç Activision Blizzard Oyunu Sızdırıldı 03 Temmuz The First Templar GOG Platformunda Ücretsiz Oldu! 03 Temmuz Dragon Age: The Veilguard Dört Farklı Zorluk Seviyesine Sahip Olacak 03 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler