Crimson Alliance'tan İlginç Pazarlama Stratejisi

Crimson Alliance izometrik kamera açılarına sahip bir aksiyon-rpg oyunu
27.08.2011 10:29 Alkan Adakaner


     Son dönemlerde oyun dünyasında pazarlama stratejilerinde de bazı farklılıklar var. Oyunculara daha çekici gelebilecek pazarlama stratejilerinden birisini de Crimson Alliance'ın geliştiricisi Certain Affinity uygulayacak.
 
    7 Eylül'de Xbox Live'da tam sürümü 1200 puana (15 dolar) satılacak oyunu daha uygun fiyata da satın alabileceksiniz. Mercenary, Wizard ve Assassin olmak üzere 3 savaşçı sınıfı barındıracak olan oyunun bu savaşçı sınıflardan sadece 1 tanesini barındıracak sürümü 800 puana (10 dolar) alma şansınız olacak. Daha sonra diğer karakterleri açmak isterseniz de extra ücret ödemeniz gerekecek.
 
     İlk başta oldukça itici gelen bu sistem aslında oyuncuların 5 dolarlarını ceplerinde tutmalarını sağlıyor. Daha sonra diğer sınıfları isterlerse onları da açma şansları doğuyor. Kim bilir belki de Crimson Alliance'ı beğenmeyebiliriz ve diğer 2 sınıfla oyunu oynamak istemeyebiliriz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Crimson Alliance Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Certain Affinity Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Star Wars Outlaws'ın Geliştirmesi Tamamlandı! 06 Temmuz The Crew Motorfest'i Kısa Süreliğine Ücretsiz Oynayabilirsiniz 06 Temmuz Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasında Eşleşmeler Belli OIdu! 06 Temmuz EA Sports FC 25'in Çıkış Tarihi ve Fiyatı Sızdırıldı! 06 Temmuz Esports World Cup 2024 LoL Turnuvası Başladı! 06 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler