Cyberpunk 2077 İçin FSR 3 Güncellemesi Gelebilir

30.05.2024 13:33 Mehmet Tandoğan

 
 
CD Projekt RED tarafından oyunculara sunulan bilim kurgu temalı açık dünya aksiyon rol yapma oyunu Cyberpunk 2077 için geçtiğimiz gün yeni bir haber paylaştık. Bu haberle beraber oyunun geliştirilmesinin tamamen sona erdiğini ve üzerinde hiçbir geliştiricinin çalışmadığını aktardık. Bu durum üzerine oyuncular genel olarak AMD tarafından sunulan FSR 3 desteğinin gelip gelmeyeceğini merak ediyor.
 
FSR 3 desteği için çeşitli açıklamalarda bulunuldu
 
 
 
Bildiğiniz üzere oyun içerisinde şu anda Nvidia tarafından sunulan ışın izleme ve DLSS teknoloji desteği bulunuyor. Ancak FSR 3 desteğinin şu anda oyunda olmadığını aktarabiliyoruz. Şimdi ise ortaya çıkan detaylara göre Cyberpunk 2077 üzerinde çalışan hiç kimsenin olmamasına rağmen bu desteğin gelebileceğini söyleyebiliyoruz.
 
CD Projekt RED sözcüsü AMD FSR 3 desteği üzerinde çalıştıklarını ancak bunun için herhangi bir tarih veremediklerini belirtiyor.
 
Cyberpunk 2077 çıkışıyla beraber büyük performans ve oyun içi sorunlarla eleştiri yağmuruna tutuldu. Oyun büyük güncellemelerle toparlanmaya çalışıldı ve günümüzde ise oyunun artık tam bir deneyim sunduğunu ve resmi olarak tamamlandığını aktarabiliyoruz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Guilty Gear: Dövüş Serisinin Bütün Oyunları 2 29 Haziran Guilty Gear: Dövüş Serisinin Bütün Oyunları 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 3 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 2 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 29 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler