DA: Inquisition'ın PS3 Sürümü X360'tan Daha İyi

03.09.2013 20:58 Alkan Adakaner


     Dragon Age: Inquisition'ın yeni nesil ve PC sürümünün bu nesildeki konsollardan daha iyi olacağı konusunda kimsenin şüphesi yok. Buna karşın Bioware bu nesildeki sürümler arasında da fark olacağını açıklandı. Oyunun tasarım lideri olan Mike Laidlaw'ın açıklaması şu şekilde:
 
    "Şimdi bu konuda gerçekçi olalım, Xbox 360 sürümü muhtemelen PC veya yeni nesil konsollar kadar iyi olmayacaktır, hatta PS3 sürümü kadar bile."
 
     Buna karşın geliştiriciler oyunun Xbox 360 sürümünün de şaşırtıcı derecede iyi göründüğünü, kötü grafiklerle karşılaşmayacağımızı vurguluyorlar.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dragon Age: Inquisition Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Bioware Dağıtıcısı: EA Games Tür: RPG Çıkış Tarihi: 18 Kasım 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Paper Ghost Stories: Third Eye Open Çıkış Tarihi Açıklandı 13 Dk önce Like A Dragon Serisinin Yeni Oyununun Yolda Olduğu Bildirildi 1 Saat önce Disney, Mobil Platform İçin Pixel RPG Adlı Oyunu Duyurdu 2 Saat önce Gran Turismo 7'nin Bir Sonraki Güncellemesi Altı Yeni Arabayı Getiriyor 3 Saat önce Cyberpunk 2077'nin Kötü Çıkış Yapması DLC'nin İyi Olmasını Sağlamış 17 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler