DICE, Close Quarters DLC'si Hakkında Konuştu

27.04.2012 18:17 Tunahan Başol


     Batllefield 3'ün çok konuşulan DLC'si Close Quarters'ın tasarımcısı Niklas Fegraeus ve geçici olarak DICE'in CEO'luk görevini yürüten Battlefield 3 yapımcılarından Patrick Bach, dün yayınlanan oynanış videosun hakkında konuştu.
 
     Oyun dünyasının önde gelen sitelerinden VG247'nin yayınladığı videoda Niklas Fegraeus, tasarladığı DLC hakkında, "Biz kapalı mekanlarda geçen Battlefield haritaları tasarladık. Oyuncular savaşlarını kapalı mekanlarda sürdürecekler ve çevreleri genellikle kapalı olacak. Ancak oyuncular bazen çıkıp temiz hava görecekler. Ayrıca DLC ile beraber 10 yeni silah olacak." ifadesini kullanmış. Patrick Bach ise "Süper hızlı oynanışı olan haritalar tasarladık ve haritalarda yıkılabilir çevreye önem verdik. Battlefield 3'te olan takım ruhu bu haritalarda da olacak ve sınıflarda herhangi bir değişiklik olmayacak." açıklamasını yapmış.
 
     Battlefield 3'ün Close Quarters DLC'si Haziran ayında, bir hafta önce PS3'e sonra da PC ve Xbox 360'a yayınlanacak. 

[DHVIDEO=4621]
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Battlefield 3 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 28 Ekim 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 18 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Eternal Fire, PGL Cluj-Napoca 2025 Turnuvasında Playoff Etabına Yükseldi! 18 Şubat VALORANT Challengers 2025 Türkiye: Birlik Kickoff Split Şampiyonu BBL PCIFIC Oldu! 18 Şubat Xbox Game Pass'e Şubat Ayı Sonunda Gelecek Oyunlar Açıklandı 18 Şubat PlayStation Plus’tan Mart Ayında Ayrılacak Oyunlar 18 Şubat Assassin's Creed Shadows Bir Kez Daha Ertelenmeyecek 18 Şubat
Forumdan Konular
DH'den Haberler