DMC'den GamesCom 2011 Videosu

Arka plandaki yapılara dikkat!
16.08.2011 11:32 Ersin Kılıç


     GamesCom 2011 fuarında olmayacağı belirtilen ve kısa bir süre sonra da tamamlanmasına daha uzun bir süre olduğu açıklanan yeni Devil May Cry (DMC) için 5 yeni ekran görüntüsü ve yeni bir oynanış videosu yayınlandı. İşin ilginç tarafı ise bu video oyunun GamesCom 2011 tanıtım videosu olarak lanse edildi. Anlaşılan Capcom oyuna GamesCom 2011 fuarında yer verecek.
 
     Oyunun videosuna baktığımızda Dante'nin genç olmasına karşın gene silahlarını konuşturduğunu görüyoruz. Anlaşılan oyunda combo bakımından hiçbir sıkıntımız olmayacak. Videoda Dante'nin kılıç ve tırpan dışında kamçı benzeri bir silah daha kullandığını görüyoruz. Ayrıca bitirici vuruşlarda yaklaşan kamera açısı da görselliğe büyük bir artı getirmiş.
 
      Oyunun ekran görüntülerini beşer beşer yayınlayan yapım ekibi bu ekran görüntülerinde ise gene benzer mekanlara yer vermiş. Görüntülerde en dikkat çeken nokta ise arka planlar oluyor. Oyunun tanıtım videolarında mekan her ne kadar hayali bir mekanmış gibi lanse edilse de arka plandaki yapıları içe doğru ve çarpık yerleşimi dikkatlerimizden kaçmıyor.
 
     Henüz çıkış dönemi dahi belli olmayan oyunun bu yeni videosu ve görüntülerine aşağıdan göz atabilirsiniz.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
DMC Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ninja Theory Dağıtıcısı: Capcom Tür: Action Çıkış Tarihi: 17 Ocak 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cyberpunk 2077'nin Kötü Çıkış Yapması DLC'nin İyi Olmasını Sağlamış 9 Saat önce Esports World Cup 2024 LoL Turnuvasının Şampiyonu T1 Oldu! 9 Saat önce Red Dead Redemption 2 İçin Yeni Mod Yırtıcı Hayvanları Getiriyor 07 Temmuz World of Warcraft Unreal Engine 5'e Taşındı: İşte Görüntüler 07 Temmuz Helldivers 2'nin Yeni Güncellemesi Çökme Sorunlarını Düzeltiyor 07 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler