DMC'nin Çıkış Tarihi & PC Sürümü Duyuruldu!

22.05.2012 06:36 Levent Polater

 
    DMC, yani yeni "Devil May Cry"ın net çıkış tarihi oyunun konsol sürümleri için verildi. Capcom, eleştiri oklarının hedefinde olan yeni Dante'nin ekranlarımızı Playstation 3 ve Xbox 360 için 15 Ocak, 2013'te süsleyeceğini resmen duyurdu. Oyunun, PC için 2013 içinde gerçekleşeceği de verilen bilgiler arasında, fakat maalesef net bir PC çıkış tarihimiz yok.
 
    Capcom, bu duyurunun yanısıra, oyunda Dante'nin en büyük yardımcılarından biri olacağı belirtilen psişik güçlere sahip Kat adlı karakteri bizlere tanıttı. Kat, şeytan diyarını görebilme yeteneğine sahip ve bu yönüyle Dante'ye görevinde rehberlik edecek.
 
     E3'te oynanabilir olacak DMC için yeni ekran görüntüleri de yayınlandı. Bu görsellerde yeni tanıtılan karakter Kat'e odaklanılmış.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
DMC Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ninja Theory Dağıtıcısı: Capcom Tür: Action Çıkış Tarihi: 17 Ocak 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 14 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cyberpunk 2077'nin Kötü Çıkış Yapması DLC'nin İyi Olmasını Sağlamış 8 Saat önce Esports World Cup 2024 LoL Turnuvasının Şampiyonu T1 Oldu! 8 Saat önce Red Dead Redemption 2 İçin Yeni Mod Yırtıcı Hayvanları Getiriyor 07 Temmuz World of Warcraft Unreal Engine 5'e Taşındı: İşte Görüntüler 07 Temmuz Helldivers 2'nin Yeni Güncellemesi Çökme Sorunlarını Düzeltiyor 07 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler