DMC'nin Sadece %30'u Tamamlanmış

Dante'nin tipi değişse de aksiyonu aynı kalıyor.
01.11.2011 14:31 Ersin Kılıç


     Son olarak Enslaved: Journey to the West ile bize farklı bir macera yaşatan Ninja Theory bildiğiniz gibi DMC, yani yeni Devil May Cry oyunu üzerinde çalışıyor. Peki emo görünümü ile tartışmaların da odak noktası haline gelen Dante'nin bu yeni macerası ne zaman çıkacak?
 
     Görünüşe bakılırsa DMC'yi oynamak için daha uzun bir süre bekleyeceğiz. Çünkü gelen raporlara göre duyurusu üzerinden bir yılı aşkın bir süre geçen oyunun henüz %30'u tamamlanmış. Tabi firmanın Enslaved sonrası oyuna daha ağırlık verdiğini düşünecek olursak 1.5 - 2 yıl daha bekleyeceğimizi düşünmüyorum.
 
     Birkaç video dışında uzun süredir sessiz kalan oyun umarız önümüzdeki yıl çıkacak olan Devil May Cry HD Collection sonrası daha da ön plana çıkar.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
DMC Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ninja Theory Dağıtıcısı: Capcom Tür: Action Çıkış Tarihi: 17 Ocak 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cyberpunk 2077'nin Kötü Çıkış Yapması DLC'nin İyi Olmasını Sağlamış 9 Saat önce Esports World Cup 2024 LoL Turnuvasının Şampiyonu T1 Oldu! 9 Saat önce Red Dead Redemption 2 İçin Yeni Mod Yırtıcı Hayvanları Getiriyor 07 Temmuz World of Warcraft Unreal Engine 5'e Taşındı: İşte Görüntüler 07 Temmuz Helldivers 2'nin Yeni Güncellemesi Çökme Sorunlarını Düzeltiyor 07 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler