DMC'nin Satışları Capcom'u Mutlu Etmiş

08.05.2013 17:13 Samet Konuksal


    Yeni bir tarzla, yeni bir geliştiricinin eline geçen Devil May Cry serisinin en son çıkan oyunu DMC, çıkışından önce çok eleştirilmişti. Fakat Ninja Theory, ortaya çıkardığı oyunla birlikte eleştirilere cevap vermişti. Peki çok tartışılan DMC'nin satışları ne alemde?
 
    Bugün Capcom cephesinden gelen açıklamada DMC'nin satışlarıyla ilgili sözler yer aldı. Firmadan DMC'nin ne kadar sattığına yönelik bir bilgi verilmese de, oyunun özellikle Xbox 360 ve PlayStation 3 sürümlerinin satışlarının gayet olumlu gittiği belirtilmiş. Oyunun geliştirme masraflarının diğer Capcom oyunlarına oranla daha ucuz olması ise, satışların üstüne tuz, biber olmuş.
 
Ninja Theory'den yeni bir DMC duyurusuna hazırlansak iyi olur...

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
DMC Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ninja Theory Dağıtıcısı: Capcom Tür: Action Çıkış Tarihi: 25 Ocak 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cyberpunk 2077'nin Kötü Çıkış Yapması DLC'nin İyi Olmasını Sağlamış 8 Saat önce Esports World Cup 2024 LoL Turnuvasının Şampiyonu T1 Oldu! 8 Saat önce Red Dead Redemption 2 İçin Yeni Mod Yırtıcı Hayvanları Getiriyor 07 Temmuz World of Warcraft Unreal Engine 5'e Taşındı: İşte Görüntüler 07 Temmuz Helldivers 2'nin Yeni Güncellemesi Çökme Sorunlarını Düzeltiyor 07 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler