Dead Space 3 için İlk İpuçları Gözüktü

Dead Space 3'te daha fazla yaratık ve silah çeşidi oyunseverlerin en büyük beklentileri arasında yer alıyor.
08.07.2011 20:19 Levent Polater

 
    "Dead Space devam etmeli zaten" dediğiniz duyar gibi oldum, evet bence de etmeli. EA ve Visceral, Dead Space 2 ile aklımızı çelmeyi başardığına göre üçüncü yapım neden olmasın ki?
 
    Dead Space 3 ile ilgili ilk ipuçları da gözükmeye başladı. Visceral Games'in sıradaki Dead Space oyununa el atmak için yayınladığı taze iş ilanları kendilerini ele verdi. Firmanın personel aradığı pozisyonlar arasında, kıdemli yapımcı direktörü, ses direktörü ve kıdemli VFX personeli bulunuyor.
 
    Survival korku türünü başarı ile temsil eden Dead Space serisi için daha önce EA Games patronu Frank Gibeau serinin büyümesini istediğini dile getirmişti. Gibeau, Resident Evil'ı örnek vererek Capcom'un oyunu marka hâline getirerek büyük bir pazar payı aldığını ve çok iyi iş çıkardığını aynı başarıyı kendilerinin de yapabileceğini belirtmişti.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dead Space 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Visceral Games Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Action Çıkış Tarihi: 25 Ocak 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Legend of Zelda Kılıcıyla Sokakta Dolaşan Adam Hapse Atıldı 03 Temmuz Watch Dogs Serisi Filme Dönüşüyor: Yapımına Başlandı 03 Temmuz Xbox Game Pass'e Gelecek Üç Activision Blizzard Oyunu Sızdırıldı 03 Temmuz The First Templar GOG Platformunda Ücretsiz Oldu! 03 Temmuz Dragon Age: The Veilguard Dört Farklı Zorluk Seviyesine Sahip Olacak 03 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler