Devil May Cry, Steam'de Ön Siparişe Açıldı

19.12.2012 16:24 Tunahan Başol


     Konsollar için yapacağı çıkıştan bir hafta sonra PC platformuna gelecek olan Devil May Cry, geçtiğimiz haftalarda açıklanan PC'ye özel özellikleriyle oyuncuların dikkatini çekmişti. Şimdiden merakla beklenen oyun, Steam'de ön siparişe açıldı.
 
     Oyunda bulunan AMD desteği, FPS sınırlaması olmaması ve kontrol açısından hem Xbox 360 kontrolcüsüne hem de klavye ve fare ikilisine destek verilmesiyle oyuncuların heyecanını artıran yeni Devil May Cry oyunu beklendiği gibi 49.99$'dan ön siparişe açıldı. Oyunun ön sipariş hediyesi ise 'Costume Pack' adlı bir indirilebilir içerik.
 
     Serinin diğer oyunlarını oynamamışlar için içerisinde Devil May Cry 3 Special Edition ve Devil May Cry 4'ü de barındıran 'DmC Complete Pack' ise 59.99$'a satılmakta.
 
     Oyunun Steam sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
DMC Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ninja Theory Dağıtıcısı: Capcom Tür: Action Çıkış Tarihi: 25 Ocak 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cyberpunk 2077'nin Kötü Çıkış Yapması DLC'nin İyi Olmasını Sağlamış 9 Saat önce Esports World Cup 2024 LoL Turnuvasının Şampiyonu T1 Oldu! 9 Saat önce Red Dead Redemption 2 İçin Yeni Mod Yırtıcı Hayvanları Getiriyor 07 Temmuz World of Warcraft Unreal Engine 5'e Taşındı: İşte Görüntüler 07 Temmuz Helldivers 2'nin Yeni Güncellemesi Çökme Sorunlarını Düzeltiyor 07 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler