Devil May Cry'dan (DMC) Yeni Oynanış Videosu

Genç Dante de oldukça yetenekli
02.12.2011 08:06 Alkan Adakaner

     Devil May Cry'ın DMC olarak bilinen yeni oyunundan yepyeni bir oynanış videosu yayınlandı. Bu videoda oynanış öğelerinin yanı sıra başka ayrıntıları da öğrenme şansı yakalıyoruz.
 
     Dante ve hakkında herhangi bir bilgiye sahip olmadığımız kız arkadaşının bulunduğu videoda kameraların onların yolunu kapattığını görüyoruz. Dante yolunu açabilmek için öncelikle düşmanları öldürmeli ve sonra da kameralara ulaşıp onları yok etmeli.
 
     Grafiksel olarak oldukça iyi görünen oyunun bu yönden en iyi yanı sanırım renk paleti olsa gerek. Ninja Theory sanatsal açıdan gerçekten çok iyi bir iş çıkarmış. Buna rağmen düşmanlarımız pek etkili görünmüyorlar. Sanırım zorlayıcı düşmanlar daha iyi olurdu.
 
      Playstation 3 ve Xbox 360 için hazırlanan DMC, 2012 yılında raflardaki yerini alacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
DMC Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ninja Theory Dağıtıcısı: Capcom Tür: Action Çıkış Tarihi: 17 Ocak 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cyberpunk 2077'nin Kötü Çıkış Yapması DLC'nin İyi Olmasını Sağlamış 9 Saat önce Esports World Cup 2024 LoL Turnuvasının Şampiyonu T1 Oldu! 9 Saat önce Red Dead Redemption 2 İçin Yeni Mod Yırtıcı Hayvanları Getiriyor 07 Temmuz World of Warcraft Unreal Engine 5'e Taşındı: İşte Görüntüler 07 Temmuz Helldivers 2'nin Yeni Güncellemesi Çökme Sorunlarını Düzeltiyor 07 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler