Devil May Cry'ın Filmi mi Geliyor?

Umarız filmin yönetmeni Uwe Boll olmaz :)
01.03.2011 12:01 Ersin Kılıç


     İlk olarak PS2'de karşımıza çıkan iblis avcısı Dante, konusu ve oynanış tarzı ile yepyeni bir türün de kapılarını açmıştı. Daha sonra çıkan ikinci oyunu ile hayal kırıklığı yaratsa da ardından gelen üç ve dördüncü oyunu ile karizmasını tekrar toparlayan Dante, DMC adını alan yeni oyunu ile de emo görüntüsü ile kafaları karıştırmıştı.
 
     10 milyondan fazla bir satış rakamına ulaşan serinin sinema filmi hakkında bugün önemli bir haber rapor edildi. Variety.com sitesinin raporlarına göre Capcom, serinin filmi için Screen Gems firması ile görüşme halindeymiş. Screen Gems firmasını Resident Evil filmlerinden hatırlayabilirsiniz. Bu önemli raporu yayınlayan site Kane & Lynch filminin de senaryosunu yazan Kyle Ward'ın Devil May Cry'ın ana senaryosu üzerinde çalıştığını da rapor etmiş. 
 
     Gişede çokta kötü olmayan Resident Evil serisinin iyi bir örnek olmadığını kabul etmek gerekiyor. Umarız DMC'nin olası filmi de aynı mantık ile hazırlanmaz.
 
     Kotaku takipçileri ise bu haber ile birlikte yeni Dante görünümü ile bağdaştırarak Twilight serisinin Edward'ı Robert Pattinson'u Dante'ye benzetmişler. Elindeki afiş ile birlikte oldukça ilginç bir görünüm ortaya çıkmış :)
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
DMC Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ninja Theory Dağıtıcısı: Capcom Tür: Action Çıkış Tarihi: 17 Ocak 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 14 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cyberpunk 2077'nin Kötü Çıkış Yapması DLC'nin İyi Olmasını Sağlamış 9 Saat önce Esports World Cup 2024 LoL Turnuvasının Şampiyonu T1 Oldu! 9 Saat önce Red Dead Redemption 2 İçin Yeni Mod Yırtıcı Hayvanları Getiriyor 07 Temmuz World of Warcraft Unreal Engine 5'e Taşındı: İşte Görüntüler 07 Temmuz Helldivers 2'nin Yeni Güncellemesi Çökme Sorunlarını Düzeltiyor 07 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler