Diablo 3, Yeni Nesil Macbook Pro'larda Daha Güzel

2880x1800 çözünürlüğü oyunculara farklı deneyimler yaşatacak.
11.06.2012 21:46 Tunahan Başol


     Aradan geçen 12 yılın ardından, geçtiğimiz ay çıkışını yapan Diablo 3 için bu sefer Apple tarafından bir haber geldi. Apple'ın yaptığı duyuruya göre Diablo 3, yeni nesil Macbook Pro'ların Retina Display destekli ilk uygulamalarından birisi olacak.
 
     World Wide Developer's Conference 2012'de yapılan bu duyuru, yeni nesil Macbook Pro'ların övülmesinin nedenlerinden birisi olmuş durumda. 0.71 inç, yani mevcut Macbook Pro'lardan 4 kat daha ince olacak olan yeni nesil Macbook Pro'lar ayrıca daha hafif olacaklar.
 
     Cihazın en büyük değişiklerinden birisi de ekranında yapılacak. 15.4 inç ekranda, 2880x1800 çözünürlük sunan yeni nesil Macbook Pro'lar, NVidia'ın Kepler mimarisine sahip mobil ekran kartı GT650M kullanacak.
 
     Diablo 3'ün çok yüksek bir çözünürlüğe destek vererek bizlere görsel şölen sunacak olması, Mac işletim sisteminde, oyuncular için yapılabilecek en büyük reklamlardan bir tanesi. Özellikle sınırlı sayıda oyunlarla, oyuncular tarafından pek ilgi çekmeyen Mac işletim sistemi, bu gelişmeyle oyunculuk açısından hareketlenebilir.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Diablo 3 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 15 Mayıs 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Temmuz Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 02 Temmuz PlayStation Plus'ın Temmuz 2024 Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 02 Temmuz Warhammer 40,000: Space Marine 2'nin Açık Betası İptal Edildi 02 Temmuz Dead Rising Deluxe Remaster PC Sistem Gereksinimleri 02 Temmuz Resident Evil 9 Resmi Olarak Onaylandı: İşte Yeni Detaylar 02 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler