Disney Epic Mickey: Rebrushed Çıkış Tarihi Açıklandı

26.06.2024 12:16 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncılığını THQ Nordic'in ve geliştiriciliğini Purple Lamp Studios'un üstlendiği Disney Epic Mickey: Rebrushed'ın çıkış tarihi açıklandı. Oyun 24 Eylül tarihinde PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve Steam üzerinden PC için piyasaya sürülecek. Dünya çapında oyunun fiyatı 60 dolar iken ülkemizde 27 dolar olacak.
 
Mickey Mouse ile yepyeni platform macera deneyimi
 
 
 
Dijital ön siparişleri şu anda mevcut olan Disney Epic Mickey: Rebrushed, oyunculara eşsiz bir deneyim sunmayı hedefliyor. Oyunu şimdiden ön sipariş verenler, 23 Eylül'de oyuna 24 saatlik erken erişim hakkı kazanacak ve ayrıca Mickey Mouse için "Steamboat Willie", "Brave Little Tailor" ve "Football" kostümlerini içeren indirilebilir içerik paketine sahip olabilecek. Bu kostüm paketi ayrıca 5 dolardan satın alınabilecek.
 
Disney Epic Mickey: Rebrushed, Disney karakterlerini bizlere sunmayı hedefliyor. Mickey Mouse unutulmuş Diyar Wasteland'e doğru adım atıyor ve burada destansı bir yolculuğa çıkıyor. Mickey olarak fantastik bir dünyaya dalacağımız oyunda 3 boyutlu bir platform macera deneyimi bizi bekliyor. Son olarak oyunda kendi maceramızı şekillendirebiliyor ve alternatif dünyanın kaderini belirleyebiliyoruz.
 
 
 
Yenilenmiş sürümde neler var?
 
Dikkat çekici platform unsurları ve macera dolu bir deneyim sunan bu yapımda, fırça darbeleri eşliğinde kendimizi üst düzey bir yapı içerisinde hissediyor ve bu macerada yer almak için büyük bir mücadeleye girişmek zorunda kalıyoruz. 3 boyutlu platform macera oyunu türünde karşımıza çıkan bu yapımda, Mickey Mouse karakterini kontrol ederek etrafı boyayabilir ve renk katabilirsiniz. Farklı şekillere dönüşebileceğiniz ve muhteşem bir maceraya atılabileceğiniz bu yapımda, fırça darbeleriyle maceranızı detaylandırabilir, şekillendirebilir ve gidişatına yön verebilirsiniz. Dikkat çekici karakterlerle etkileşime girebileceğiniz ve onların nasıl bir yapıya sahip olduğunu görebileceğiniz bu yapımda, kendinizi en iyi deneyim içerisinde hissedeceksiniz.

Elbette bu sürüm, yeniden yapım içeriğiyle beraber dikkat çekici grafikler ve animasyon tarzıyla bizlere sunulmak isteniyor. Tam animasyon severlere ve çizgi film severlere hitap eden yapısıyla ilerleyebileceğiniz bu yapımda Mickey Mouse karakteriyle beraber tuhaf ortamlara geçiş yapabilir, her ortamda farklı düşmanlarla ve ilgi çekici karakterlerle karşılaşabilir ve ortam boyunca dikkat çekici ama atmosferleri ile kendinizi kaptırabilirsiniz. Sihirli fırçanızla beraber ilerleyebileceğiniz ve alternatif dünyaların kapılarını aralayabileceğiniz bu yapımda, bu maceraya ortak olan fırçayla beraber dikkat çekici bir mücadeleye atılabilir ve kendi kaderinizi burada şekillendirebilirsiniz. Alternatif dünya içerisinde kendinizi şekillendirebileceğiniz ve destansı bir yolculuğa çıkabileceğiniz bu yapım genel olarak rahatlatıcı ve aynı zamanda eğlenceli bir deneyim sunmayı hedefliyor. Diğer taraftan elbette zorlu içeriklerin de olduğundan bahsetmek gerekiyor. Dolayısıyla oyun içerisinde yer alan içerikler dolu dolu bir şekilde bizlere sunulmak isteniyor ve bunlarla beraber oyundaki yerimizi almaya çalışabiliyoruz.

Epik maceralarla ön plana çıkabileceğimiz ve bu maceraları en iyi şekilde deneyimleyebileceğimiz bu yapımda farklı ortamlara doğru ilerleyebilir, bu ortamlarda kendimizi bulabiliyor ve destansı bir macerada kendimizi aynı zamanda hayatta kalma mücadelesine atabiliyoruz. Yolculuk boyunca farklı bölgelere doğru ilerleyebiliyor ve her bölgede farklı ortamların, karakterlerin, düşmanların ve manzaraların olduğunu söyleyebiliyoruz. Aynı zamanda sanatsal yolculuğun sonucunu değiştirmek tamamen bize ait oluyor.

Yapım içerisinde elbette diğer Disney oyunlarından farklı olarak bu oyunda yaptığınız seçimlerle beraber gidişata yön verebiliyor ve farklı sonlardan birine ulaşabiliyorsunuz. Dolayısıyla oyun içerisinde yer aldığınız süre boyunca her bir oyuncu farklı bir deneyim elde edebiliyor ve yeniden yapım sürümü içerisinde yer aldığınız oyunda yaptığınız seçimlerle alternatif dünyaların kilidini açabilir ve buna göre de kendi kaderinizi şekillendirebilirsiniz. Dolayısıyla buradan her bir oyuncu farklı bir deneyim elde edebilir ve kendi deneyiminizi özelleştirip kişiselleştirebilirsiniz.
 
 
 
Terk edilmiş topraklarda yer aldığımız bu yapımda, seyahat ederken diğer Disney karakterleriyle de karşılaşabiliyoruz. Tavşan Oswald gibi çeşitli ikonik karakterler de burada yer alıyor. Dolayısıyla hem eğlenceli hem de ekonomik karakterlerle yer alabileceğiniz yapımda yapacağınız hamlelerle beraber platform zorluklarının üstesinden gelmeye çalışabiliyorsunuz. Etraftaki rozetleri toplamaya çalışıyor, yaratıcı zorlukların üstesinden gelmeye çalışıyor ve klasik platform seviyeleri ile beraber kendinizi deneyebiliyorsunuz.

Elbette bu tarz deneyimler içerisinde ilk etapta platform zorlukları kolay. Daha sonrasında ise zorlu bir yapıyı bünyesinde barındırıyor ve biz de buna göre hem oyuna adapte olurken hem de karakter kontrollerini en iyi şekilde değerlendirmek durumunda kalıyoruz. Bu sayede hızlı bir şekilde platform zorlukları içerisinde ilerleyebiliyor, farklı seviyeleri keşfedebiliyor ve bir bölümde neler yapabileceğini ortaya çıkarmaya çalışabiliyorsunuz. Rozetleri topladıktan sonra da Elbette burada diğer bölümlere ulaşmak için can atmaya hazırlanabiliyorsunuz. Dolayısıyla yapım içerisinde her bir bölgede yapacağınız hamlelerle beraber platform zorluklarının üstesinden gelmeye çalışabiliyor ve klasik animasyon tarzı ile beraber bizlere sunulmak istenen yapımda eğlenceli bir deneyime karşılamak durumunda kalıyoruz.

Epik bir maceraya adım atabileceğimiz yapım içerisinde Elbette yolculuğumuzu en iyi şekilde değerlendirebiliyor ve topraklar arasında seyahat etmek durumunda kalıyoruz. Animasyon filmlerinden ve kısa filmlerden ilham alan yapısı ile beraber karşımıza çıkmaya hazırlanan bu yapımda yukarıda bahsettiğimiz gibi klasik platform bölümleri, Disney rozetleri, üst düzey zorluklar, sırlar ve çok daha fazlası bizleri bekliyor.

Geniş kapsamlı içeriklerle ve eğlenceli odak noktasıyla beraber ilerleyebileceğimiz yapımdan aynı zamanda arka planda tasarlanan ses müziklerin oldukça önemli olduğunu vurgulayabiliyoruz. Bu tarz oyunlarda siz de biliyorsunuz ki arka planda çalan müzikler oldukça önemli ve bu önemli ile beraber kendimize oyuna kaptırabiliyor ve dolayısıyla yeniden tasarlanan bir sistem içerisindeki yerimizi alabiliyoruz.
 
 

Bu tarz oyunlarda müziklerin ön plana çıkması ve arka planda sürekli olarak eğlenceli bir şekilde yer alması oyuncuları oyuna adapte eden unsurlar arasında bulunuyor. Bu sayede oyuna kendimizi hızlı bir şekilde kaptırabiliyor ve oldukça önemli bir yer kaplıyor diyebiliriz. Dolayısıyla burada yer aldığımız süre boyunca müzik ve ses konusunda da üst düzey bir yapının olacağından bahsedebiliyor ve bununla beraber Oyunda en iyi şekilde yerimizi almak durumunda kalıyoruz.

Zaten oyunun animasyon ve sanat stiline bakacak olursak gerçekten de ilgi çekici olduğundan bahsedebiliyor ve burada kendimizi adeta bir animasyon filmi içerisinde olduğumuzu aktarabiliyoruz. Dolayısıyla oyun içerisinde grafik ve animasyon anlamında oldukça üst düzey bir yapıyla karşılaşabileceğimizi söyleyebiliyor ve genel olarak oyuncular tarafından sevilen ve animasyon filmlerinden hoşlananlar için gayet güzel bir deneyim sunmayı hedefleyen bir yapım diyebiliriz. Dolayısıyla bu tarz oyunlardan hoşlanıyorsanız gerçekten de bu oyuna bir göz atmanıza ve bir şans vermenizde fayda var diyebiliriz.
 
Diğer taraftan elbette oyunu detaylıca inceleyecek olursak, yeniden yapım sürümüyle beraber klasiğe yepyeni bir soluk getirilmek isteniyor ve bu solukla beraber teknoloji desteğiyle karşımıza çıkmaya hazırlanan bir projeden bahsedebiliyoruz. Üst düzey desteklerle beraber yer alacağımız yapımda dikkat çekici görseller, iyileştirilmiş kontroller ve çok daha fazlası bizleri bekliyor.

Zaten günümüzde bildiğiniz üzere çok çeşitli teknoloji destekleri bulunuyor. Bu desteklerle beraber geliştirici ekibin eklemediği yenilikler ve iyileştirmeler bile bu sayede bizlere sunuluyor ve aynı zamanda üst düzey bir performans elde edebiliyoruz. Bu sayede yer alacağımız yapımda elbette iyileştirilmiş kontrollerin de oldukça önemli olduğunu vurgulayabiliriz. Çünkü eski oyunlarda yer alan kontrol şeması ve aynı zamanda kamera bakış açısı zorlu bir deneyime yol açıyordu. Şimdi ise günümüz teknolojisinde oldukça fazla bir gelişme kaydettiğimizden dolayı bu gelişmeler ile beraber oyundaki deneyimimize en iyi şekilde değerlendirebilir ve üst düzey bir yapıyla karşı karşıya gelmek isteyebiliyoruz. Animasyon zorluklarıyla beraber yer alacağımız yapımda.
 
 

Diğer taraftan oyunun arka planda bir ilginç hikayesi bulunuyor. Bu hikaye elbette bazı hayranların dikkatini çekiyor, bazı hayranların ise oldukça arka planda kalabiliyor. Zaten bu tarz oyunlarda arka planda yer alan hikaye pek de önemli olmayabiliyor. Çünkü bu tarz oyunları içerisine geçiş yaptığınız zaman platform zorluklarını aşmak için elinizden geleni yapmak durumunda kalıyorsunuz ve akabinde ise burada bu zorluklara aşmak için yaptığınız hareketler ve kombinasyonlar oldukça önem arz ediyor. Aynı zamanda burada oyuncular daha çok eğlenmek ve hangi bölüm tasarımlarından bizlere sunulduğunu görmek için giriş yapabiliyor.
Dolayısıyla arka planda yer alan hikayeyi elbette bazı durumlarda önemli, bazı durumlarda ise genellikle önemli olmayabiliyor. Ancak bu yapım içerisinde elbette arka planda bir hikaye anlatılıyor ve bu hikayeyi ilginizi çeker veya çekmez tamamen sizin bakış açınıza göre değişkenlik gösterebiliyor. Arka planda yer alan hikayemiz ara sahnelerle hem de karakterler arası diyaloglarla beraber bizlere aktarılıyor ve ilgi çekici karakterlerin burada görüldüğünü söyleyebiliyoruz.

Sihirli fırça ile beraber amansız bir mücadeleye atılabileceğimiz ve karakterimizin temel becerilerinden faydalanabileceğimiz ve aynı zamanda yeni becerilerin kilidini açabileceğimiz bu yapımda elbette Mickey Mouse ile beraber dikkat çekici aksiyon ve macera unsurları ile karşı karşıya gelebiliyor ve karakterimizle beraber ileriye doğru atılabiliyor, yere doğru vuruşları sergileyebiliyor ve aynı zamanda hızlı bir şekilde depar atabiliyoruz. Bu tarz detaylarla beraber karakterimizin belli başlı yetenekleri bulunuyor ve bu yetenekleri elbette yeni hareket setleri ile beraber deneyimleyebiliyoruz. Eski hayranlara ve yeni oyunculara hitap edecek yapısıyla beraber unutulmaz bir macera yaşatmaya hazırlanan bu yapımda Disney mirasına bir saygı duruşu niteliği taşıyan bir projeyle karşı karşıya kalıyoruz ve akabinde ise hızlı bir şekilde yerimizi doldurmak durumunda kalıyoruz.
 
Oyunda, geliştirici ekibin belirttiğine göre elbette sihirli fırçayı kullanabiliyoruz. Bu fırçayla beraber gidişatımızı yönlendirirken aynı zamanda farklı ortamları değiştirebiliyor ve diğer taraftan boyanın kalitesini ve rengini değiştirmek için inceltici kullanmak durumunda kalıyoruz. Her seçimimizle beraber hikaye aynı şekilde şekilleniyor ve akabinde ise hikaye odaklı bir yapıyla karşı karşıya kalıyoruz. Yapımda orijinal hikaye karakterleri ile bir araya gelebiliyor ve klasik ortamlarda yeni yeteneklerimizi sergileyebiliyoruz. Geliştirilmiş görsellerle beraber Disney dünyasına adım atabileceğiniz ve oyunun keyfini çıkarabileceğiniz bu yapımda, yukarıda bahsettiğimiz gibi karakterimizin belli başlı yetenekleri bulunuyor. Bu yeteneklerle beraber karakterimiz platform zorlukları üstesinden gelmeye çalışabiliyor ve akabinde ise hızlı bir şekilde ilerlemek durumunda kalabiliyor.
 
 

Bunun dışında benzersiz oyun tarzımızla beraber her biri oyuncu farklı bir deneyimimi elde etmeye hazırlanabiliyor ve bu deneyimimizi kendimize göre özelleştirip kişiselleştirebiliyoruz. Oyun tarzımıza ve kararlarımıza bağlı olarak değişkenlik gösteren bir yapıyla bizlere karşılıyor ve birden fazla sonla beraber tekrar tekrar oynanabilirlik desteğini beraberinde getiriyor.
Kısaca toparlayacak olursak bu yapımda, dikkat çekici platform unsurları ve macera deneyimi ile karşı karşıya geliyoruz. Mickey Mouse adlı karakteri kontrol ediyoruz ve fırça darbeleriyle etrafı boyayarak renklendirmeye hazırlanıyoruz. Şekilden şekle girebileceğimiz ve muhteşem bir maceraya atılabileceğimiz bu oyunda, fırça darbeleriyle maceramızı detaylandırabiliyor ve şekillendirebiliyoruz. Dikkat çekici karakterlerle etkileşime giriyor ve onların yapısını keşfedebiliyoruz.
 
Oyunda epik maceralarla dolu bir deneyim sunuluyor ve oyuncular farklı ortamlarda destansı bir hayatta kalma mücadelesine atılıyorlar. Yolculuk boyunca çeşitli bölgelere ilerleyip, her bölgede farklı ortamlar, karakterler, düşmanlar ve manzaralarla karşılaşıyoruz. Sanatsal yolculuğun sonucunu değiştirmek tamamen oyuncunun seçimlerine bağlı. Diğer Disney oyunlarından farklı olarak, bu yapımda seçimlerinizle gidişatı yönlendirebiliyor ve farklı sonlara ulaşabiliyorsunuz. Yeniden yapım sürümünde, alternatif dünyaların kilidini açabilir ve kendi kaderinizi şekillendirebilirsiniz. Terk edilmiş topraklarda seyahat ederken ikonik Disney karakterleri, örneğin tavşan Oswald gibi figürlerle karşılaşabilirsiniz.
 
Oyunda yapacağınız hamlelerle etraftaki rozetleri toplamaya, yaratıcı zorlukların üstesinden gelmeye ve klasik platform seviyelerinde kendinizi test etmeye çalışıyorsunuz. İlk etapta kolay başlayan platform zorlukları, ilerledikçe zorlaşıyor. Bu süreçte oyuna adapte olmalı ve karakter kontrollerini en iyi şekilde kullanmalısınız. Platform zorluklarını aşarak, farklı seviyeleri keşfetmeye, neler yapabileceğinizi ortaya çıkarmaya çalışıyorsunuz. Rozetleri topladıktan sonra diğer bölümlere ulaşmak için sabırsızlanıyorsunuz. Her bölgede yapacağınız hamlelerle platform zorluklarının üstesinden gelmeye çalışıyor ve klasik animasyon tarzı ile eğlenceli bir deneyim yaşıyorsunuz.
 
Bu sürüm, yeniden yapım içeriği ve dikkat çekici grafiklerle bizlere sunulmak isteniyor. Mickey Mouse karakteriyle tuhaf ortamlara geçiş yapabiliyor ve farklı düşmanlar ile ilgi çekici karakterlerle karşılaşabiliyoruz. Sihirli fırçamızla ilerleyebileceğimiz ve alternatif dünyaların kapılarını aralayabileceğimiz bu yapımda, dikkat çekici bir mücadeleye atılabiliyor ve kaderimizi şekillendirebiliyoruz. Oyun, rahatlatıcı ve eğlenceli bir deneyim sunmayı hedefliyor, ancak zorlu içerikler de bulunuyor. Oyundaki içerikler dolu dolu bir şekilde sunulmak isteniyor ve biz de oyundaki yerimizi almaya çalışıyoruz. Bu tarz oyunlardan hoşlanıyorsanız bu oyuna bir göz atabilir ve bir şans verebilirsiniz. Oyunun şu anda Steam sayfası açık durumda ve dilerseniz Steam sayfası üzerinden İstek listenize ekleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Guilty Gear: Dövüş Serisinin Bütün Oyunları 2 29 Haziran Guilty Gear: Dövüş Serisinin Bütün Oyunları 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 3 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 2 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 29 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler