DmC: Definitive Edition & Devil May Cry 4: Special Edition Duyuruldu!

15.12.2014 18:42 Tayfun Kumaş

 
    DmC (Devil May Cry)'in remaster sürümü olan DmC: Definitive Edition, PlayStation 4 ve Xbox One için duyuruldu. Bunun yanı sıra Devil May Cry serisinin en çok beğenilen oyunu olan Devil May Cry 4 ise PlayStation 4 ve Xbox One için yenilenip dijital olarak satışa sunulacak.

    DmC: Definitive Edition, 17 Mart 2015'te PS4 ve Xbox One için 39.99 dolara satılacak. Bu sürümde ise DmC'nin tüm DLC'leri yer alacak ve oyun, 60 FPS ve 1080p çözünürlükte olacak. Yenilenen grafikler ve dokular haricinde, oyuna yeni skinler ve Turbo ile Hardcore gibi birçok yeni mod ile oyuncularla buluşacak.

    Devil May Cry 4: Special Edition ise 2015'in yazında piyasadaki yerini alacak. DmC: Definitive Edition'un yayınlanan ilk fragmanına ve ilk ekran görüntülerine aşağıdan bakabilirsiniz.

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
DMC Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ninja Theory Dağıtıcısı: Capcom Tür: Action Çıkış Tarihi: 10 Mart 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 32 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cyberpunk 2077'nin Kötü Çıkış Yapması DLC'nin İyi Olmasını Sağlamış 9 Saat önce Esports World Cup 2024 LoL Turnuvasının Şampiyonu T1 Oldu! 9 Saat önce Red Dead Redemption 2 İçin Yeni Mod Yırtıcı Hayvanları Getiriyor 07 Temmuz World of Warcraft Unreal Engine 5'e Taşındı: İşte Görüntüler 07 Temmuz Helldivers 2'nin Yeni Güncellemesi Çökme Sorunlarını Düzeltiyor 07 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler