"Doom 3: BFG Edition'ı Xbox 360'a Yüklemeyin!"

18.10.2012 14:33 Erkut Köse


   Doom 3'ün elden geçirilmiş versiyonu olan Doom 3: BFG Edition'ın Xbox 360'a yüklenmesi sebebiyle bazı özelliklere erişilemediği ortaya çıktı.
 
   Wario64 isimli Twitter kullanıcısının paylaştığı ekran görüntüsüne göre, oyunu harddiskinize kurduğunuzda Doom ve Doom 2'yi oynayamıyorsunuz. Denediğinizde ise yukarıda bulunan hata mesajı ile karşılaşıyorsunuz.
 
    Konu ile ilgili irtibata geçilen Bethesda, "Oyunu hard diskinize yüklemenin performans anlamında hiçbir etkisi bulunmuyor. Ayrıca Doom klasikleri de bu yükleme neticesinde çalışmıyor. Oyunu diskten oynamanızı tavsiye ediyoruz." şeklinde yanıt vererek yüklemenin gereksiz olduğunun altını çizdi.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Doom 3: BFG Edition Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: ID Software Dağıtıcısı: Bethesda Tür: FPS Çıkış Tarihi: 19 Ekim 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
World of Warcraft Unreal Engine 5'e Taşındı: İşte Görüntüler 4 Dk önce Helldivers 2'nin Yeni Güncellemesi Çökme Sorunlarını Düzeltiyor 8 Saat önce XDefiant Yapımcısından Oyunculara: Beğenmiyorsanız Oynamayın! 9 Saat önce Elden Ring DLC'sinde Kesilmiş Diyalog Kısımları Ortaya Çıktı 10 Saat önce Esports World Cup 2024 LoL Turnuvasında Final T1 ile Top Esports Arasında Gerçekleşecek! 11 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler