Dört Xbox Oyunu Daha PlayStation Yolcusu

19.08.2024 15:08 Mehmet Tandoğan

 
 
Konsol özel oyunları günümüzde hala popülerliğini sürdürmeye devam ediyor ancak bu durum gitgide değişiyor. Bildiğiniz üzere daha önce Sea of Thieves, Grounded, Pentiment ve Hi-Fi Rush gibi oyunlar Xbox konsollarının sınırlarını aşarak hem PlayStation'a hem de Switch konsoluna geldi. Şimdi ise birçok Microsoft oyununun PlayStation yolcusu olduğunu aktarabiliyoruz.
 
Xbox çoklu platform desteğini sürdürüyor
 
 
 
Twitter platformunda yeni bir gönderi ile ön plana çıkan eXtas1s adlı kullanıcı, yakın zamanda PlayStation’a dört Xbox birinci taraf oyununu geleceğini aktardı. Bu oyunların ne zaman geleceği ve hangi oyunlar olduğu belirtilmedi.
 
Diğer taraftan Windows Central'dan Jez Corden, PlayStation için duyurulması beklenen oyunlar arasında Indiana Jones and the Great Circle'ın olabileceğini iddia etti. Ancak bu konuda henüz bir netliğin olmadığını vurgulamakta fayda var.
 
Geldiğimiz noktada her ne olursa olsun, Microsoft çoklu platform stratejisini sürdürmeye devam ediyor ve oyunlarını birden fazla platformda tutmayı istiyor.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Final Fantasy 16'nın Problemli PC Demosu Güncellendi: Artık Sorunsuz 11 Eylül Elden Ring İçin 1.14 Güncellemesi Yayınlandı: İşte Detaylar 11 Eylül Crimson Desert Oyunundan 1 Saatlik Oynanış Videosu Geldi 11 Eylül The Eternal Life of Goldman'dan Yepyeni Oynanış Videosu 11 Eylül PlayStation 5 Pro İçin Optimize Edilecek Oyunlar 11 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler