Dota 2 Dosyalarında Half Life 3 Referansı Bulundu!

10.02.2015 20:56 Samet Konuksal


    Valve'ın yıllardır duyurmasını beklediğimiz Half Life 3 için dönem dönem söylentiler duyuyoruz. Ancak bu kez yayılan haber söylentiden daha çok Valve'ın yerleştirdiği bir bulgu niteliğinde.
 
    Dota 2'nin içerik üretim araçları içerisinde yer alan bir dosyada Half Life 3 referansına rastlandı. 3 Şubat tarihinde güncellenen DLL dosyasını herhangi bir okuyucuyla açtığımızda '-game hl3 -open' kodları görünüyor. Eğer "Ben de bakacağım!" diyorsanız dosya SteamApps\common\dota 2 beta\dota_ugc\game\bin\win32\tools\model_editor.dll konumunda bulunuyor.
 
    Bildiğiniz gibi Valve, Dota 2'nin daha güncel bir oyun motoruna geçişine hazırlanıyor. Tabii ki herkes bunun yeni Source sürümündense, Source Engine 2 olacağını düşünüyor. Önümüzdeki ay firma yetkilileri GDC'de Steam Machine ve SteamOS odaklı bir dönem geçirecekler. Duyuruları biz de dört gözle bekleyeceğiz!
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Half Life 3 Platformlar: PC Geliştirici: Valve Dağıtıcısı: Valve Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 46 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Red Dead Redemption Liderleri Yeni Stüdyo Kurdu: İşte İlk Projeleri 22 Dk önce Ekim Ayının Ücretsiz PlayStation Plus Oyunları Artık Erişilebilir 03 Ekim Until Dawn Remake Çıkış Fragmanı Yenilenen Görselleri Sunuyor 03 Ekim Hi-Fi Rush 2'nin Açık Dünya Yapısına Sahip Olacağı Bildirildi 03 Ekim Final Fantasy 16 Yapımcısı Oyunu Xbox'a Getirmek İstediklerini Açıkladı 03 Ekim
Forumdan Konular
DH'den Haberler