Dota 2'nin Yeni Güncellemesinde "hl3.txt" Sürprizi

10.10.2015 00:28 Samet Konuksal


    Half Life 3 konusunda ser verip sır vermeyen Valve, oyuncuları heyecanlandıracak çalışmalarını ortaya koymaya devam ediyor. Şimdiye kadar birçok farklı alanda 'ARG' denen oyuncuları bazı şeyleri bulmaya iten çalışmalar yapan Valve, Dota 2 Reborn için yeni bir güncelleme paylaştı.
 
    Geçtiğimiz dakikalarda gelen Dota 2 güncellemesinin içerisinde hepsinden çok "hl3.txt" dosyası dikkatleri çekti. Satırlarca kodun bulunduğu dosyanın Dota 2 için değil de, Half Life tarzı bir oyun için hazırlandığını söyleyebiliriz. Zira dosyadaki kodlarda prosedür olarak içerik üretimi, yapay zeka tarafından yönetilen karakterlerle iletişime geçerek bir ekip kurmak, Zipline kullanımı, sanal gerçeklik üzerinde hareket kontrolü ve FOV ayarlarıyla ilgili satırlar bulunuyor.
 
    Valve bu tip sızıntıları genellikle bir duyuru öncesinde 'yanlışlıkla' yapıyor. Mesela en son Source Engine 2 öncesinde bu tip haberleri görmüştük. Tabii konu Half Life 3 ve Valve olunca artık 2015'te bu tip şeylere pek de heyecanlanma isteği gelmiyor. Bakalım yakın zaman içerisinde bir duyuru görebilecek miyiz?
 
Dosya içeriğine buradan bakabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Half Life 3 Platformlar: PC Geliştirici: Valve Dağıtıcısı: Valve Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 26 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Red Dead Redemption Liderleri Yeni Stüdyo Kurdu: İşte İlk Projeleri 14 Dk önce Ekim Ayının Ücretsiz PlayStation Plus Oyunları Artık Erişilebilir 03 Ekim Until Dawn Remake Çıkış Fragmanı Yenilenen Görselleri Sunuyor 03 Ekim Hi-Fi Rush 2'nin Açık Dünya Yapısına Sahip Olacağı Bildirildi 03 Ekim Final Fantasy 16 Yapımcısı Oyunu Xbox'a Getirmek İstediklerini Açıkladı 03 Ekim
Forumdan Konular
DH'den Haberler