Dragon Age 2 Gold Oldu + 1 Saatlik Video

12.02.2011 01:42 Ersin Kılıç


     RPG severlerin favori firmalarından biri olan Bioware'den yapılan açıklama ile Dragon Age 2'nin Gold aşamasına geldiği duyuruldu. Yani oyunun yapımı tamamlandı ve basım için fabrikanın yolunu tutmak üzere.
 
     Ayrıca 11 Mart'ta PC, PS3 ve Xbox 360 için çıkışını yapacak olan oyuna ait tam 55 dakikalık bir oynanış videosu da ortaya çıktı. Oyunun baş tasarımcılarından Mike Laidlaw'ın sunumu ile yayınlanan bu oynanış videosunda ilk olarak oyunun çıkış tarihi ve gold olduğuna dair bilgiler verilmiş.
 
     Oyun alanına baktığımızda oynanış videosunun PC sürümüne ait olduğunu anlıyoruz. Videoda ilk dikkatimizi çeken nokta ise yanımızda üç karakterin geldiği oluyor. Grafiklere baktığımızda ise çevre elementlerinin oldukça geliştiğini görsekte özellikle karakter animasyonlarının biraz sırıttığını söyleyebiliriz. Kostüm değişikliği, karakter özelleştirmeleri ve savaş kısımlarına da yer verilen bu oynanış videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dragon Age 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Bioware Dağıtıcısı: EA Games Tür: RPG Çıkış Tarihi: 11 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Suicide Squad: Kill the Justice League'in 2. Sezon Yol Haritası Açıklandı 3 Dk önce Steam Yaz İndirimlerinde Alabileceğiniz 3 Dolar ve Altı Oyunlar 1 Saat önce The Legend of Zelda Kılıcıyla Sokakta Dolaşan Adam Hapse Atıldı 03 Temmuz Watch Dogs Serisi Filme Dönüşüyor: Yapımına Başlandı 03 Temmuz Xbox Game Pass'e Gelecek Üç Activision Blizzard Oyunu Sızdırıldı 03 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler