Dragon Age Filmine Tanıtım Videosu Geldi

Felicia Day'i elf olarak göreceğiz.
05.10.2011 11:51 Ersin Kılıç


     Her ne kadar ikinci oyun ile beklenen etkiyi yaratamasa da Bioware'in son yıllardaki en başarılı yapımlarından birisi de Dragon Age'tir. Seri için uzun zamandır yapım aşamasında olan kısa film serisi için bugün bir tanıtım videosu daha yayınlandı.
 
     Bu tanıtım videosunda Felicia Day'in canlandırdığı ve mark of the Assassin paketinde de yer alacak olan Tallis karakteri dışında seride yer alan diğer önemli karakterlere de yer verildiğini görüyoruz. Yan karakterlerde düşmanlarımız, bir Warrior ve büyücü dikkat çekiyor.
 
     6 bölümden oluşan ve 11 Ekim'de ilk bölümü ile karşılaşacağımız serinin yeni tanıtım videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz. 

[DHVIDEO=3325]
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dragon Age 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Bioware Dağıtıcısı: EA Games Tür: RPG Çıkış Tarihi: 11 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Suicide Squad: Kill the Justice League'in 2. Sezon Yol Haritası Açıklandı 8 Dk önce Steam Yaz İndirimlerinde Alabileceğiniz 3 Dolar ve Altı Oyunlar 1 Saat önce The Legend of Zelda Kılıcıyla Sokakta Dolaşan Adam Hapse Atıldı 03 Temmuz Watch Dogs Serisi Filme Dönüşüyor: Yapımına Başlandı 03 Temmuz Xbox Game Pass'e Gelecek Üç Activision Blizzard Oyunu Sızdırıldı 03 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler