Dragon Age: Inquisition'un PC Sürümüne Ücretsiz Deneme Fırsatı

15.07.2015 12:40 Samet Konuksal


    Geçtiğimiz senenin en beğenilen oyunlarından Dragon Age: Inquisition'a Origin'de ücretsiz bir fırsat sunuluyor. Dragon Age: Inquisition'un hem senaryo, hem de multiplayer bölümü ücretsiz olarak denenmeye açıldı.
 
    Belirtilenlere göre oyuncular, oyunun senaryo bölümünü 6 saatlik süreyle deneyebiliyorlar. Bu, senaryoda yol katetmek için gayet uzun bir süre. Multiplayer kanadında sunulan deneme fırsatında ise herhangi bir süre kısıtlaması bulunmuyor. Yani Dragon Age: Inquisition'ın multiplayerı tamamen ücretsiz olarak oyunculara açıldı.
 
    Origin'de bu fırsatın sınırlı süreliğine sunulduğu belirtilmiş olsa da, konuyla ilgili herhangi bir tarih yer almıyor. İlgili sayfaya buradan ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dragon Age: Inquisition Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Bioware Dağıtıcısı: EA Games Tür: RPG Çıkış Tarihi: 18 Kasım 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Like A Dragon Serisinin Yeni Oyununun Yolda Olduğu Bildirildi 1 Saat önce Disney, Mobil Platform İçin Pixel RPG Adlı Oyunu Duyurdu 2 Saat önce Gran Turismo 7'nin Bir Sonraki Güncellemesi Altı Yeni Arabayı Getiriyor 3 Saat önce Cyberpunk 2077'nin Kötü Çıkış Yapması DLC'nin İyi Olmasını Sağlamış 17 Saat önce Esports World Cup 2024 LoL Turnuvasının Şampiyonu T1 Oldu! 17 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler