Dragon Age: The Veilguard Nasıl Bir Deneyim Sunacak? İşte Oynanış Videosu

12.06.2024 13:02 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncılığını Electronic Arts ve geliştiriciliğini BioWare ekibinin üstlendiği tek oyunculu aksiyon rol yapma ile Dragon Age: The Veilguard için yeni detaylar ortaya çıktı. Geçtiğimiz gün gerçekleştirilen etkinlik kapsamında oyunun 20 dakikalık oynanış görüntüleri ortaya çıktı ve projenin nasıl bir yapıya sahip olacağı artık herkes tarafından biliniyor.
 
Dragon Age: The Veilguard tek oyunculu ve hikaye odaklı olacak
 
 
 
Dragon Age serisinin uzun süredir beklenen devam oyunları arasında yer alan The Veilguard için yayınlanan ilk fragman oyuncular tarafından bir hayli eleştirildi. Çünkü burada yer alan animasyon ve içerik tarzı çok renkli ve daha çok Fortnite videosu gibi geldi. Durum böyle olunca ilk fragmanın ardından oyuncular oynanış videosunu beklemeye koyuldu. Oynanış videosu ilk fragmanın resmen kurtarıcısı oldu.
 
Dragon Age: The Veilguard ile beraber büyük bir maceraya adım atmaya hazırlanıyor, güçlü elf tanrıları ile yüzleşebiliyor ve dünyaya saldıkları yıkımdan kurtulmak durumunda kalıyoruz. Oyunun daha önce servis oyunu olup olmayacağı tartışma konusuydu. Ancak geliştirici ekip oyunun tamamen tek oyunculu ve hikaye odaklı bir yapıya sahip olacağını doğruladı.
 
Dragon Age serisinin tarzını korumayı hedefleyen oyunda yoldaşlarınızla beraber beklenmedik maceralara atılabiliyor, ekibinizi toplayabiliyor ve diğer karakterlerle çeşitli ilişkiler kurabiliyorsunuz. 20 dakikalık oynanış videosuna ise aşağıdan ulaşabilirsiniz. 
 
Dragon Age: The Veilguard bu sonbaharda PlayStation 5, Xbox Series ve PC (Steam ve Epic Games Store üzerinden) için çıkacak.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Guilty Gear: Dövüş Serisinin Bütün Oyunları 2 29 Haziran Guilty Gear: Dövüş Serisinin Bütün Oyunları 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 3 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 2 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 29 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler