Dungeon Siege 3'ten Co-op Ayrıntıları

Co-op modunda sadece ana oyuncu kendi karakteri ile oynayabiliyor
13.03.2011 15:44 Gökhan Yılmaz

 
     Obsidian'ın geliştirdiği Dungeon Siege 3'ün Co-op modundan yeni ayrıntılar ortaya çıktı. 4 kişiye kadar destek veren Co-op modunda, oyuncular istedikleri zaman oyuna katılıp istedikleri zaman çıkabilecekler.
 
     Aynı ekranda 2 kişi, online olarak 4 kişi ile Co-op olarak Dungeon Siege 3 oynayabileceksiniz. Fakat eğer oyunu siz başlatmadıysanız kendi karakterinizi oyuna dahil edemeyeceksiniz. Oyuna başladığınızda yanınızda sizinle beraber gelen ve yapay zeka tarafından kontrol edilen ikinci bir karakter daha bulunacak. Eğer arkadaşınız oyuna girmek isterse gamepad'i alıp hemen o karakterin kontrolünü alabilecek. Yine oyundan ayrılırsa yapay zeka devam edecek.
 
     İkinci karakteri kontrol eden oyuncu level alabilecek, loot toplayabilecek ve skill'leri ayarlayabilecek fakat o karakter üzerinden oyunu kayıt edemeyeceği için oyundan çıktığında hepsi boşa gidecek.
 
     Co-op oynarken ara videolarda çıkan diyalog seçeneklerine sadece oyunu başlatan oyuncu karar verebilecek fakat diğer oyuncular da kendi görüşlerini bildirebilecekler (Kimin hangi diyaloğu seçtiği görülecek).
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dungeon Siege 3 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Obsidian Entertainment Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 17 Haziran 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Until Dawn Remake Çıktı: Steam İncelemeleri Karışık 19 Dk önce Tencent, Ubisoft'u Satın Almayı Değerlendiriyor! 1 Saat önce Silent Hill 2 Remake İçin Çıkış Fragmanı Yayınlandı 2 Saat önce NBA 2K25 Arcade Sürümü Artık Apple Arcade’de 2 Saat önce Epic Games Artık Mobil Platformda Ücretsiz Oyun Dağıtacak 04 Ekim
Forumdan Konular
DH'den Haberler