EA FC Rakibi Oynaması Ücretsiz Futbol Oyunu UFL'nin Betası Duyuruldu

04.06.2024 21:04 Mehmet Tandoğan

 
 
Oynaması ücretsiz futbol oyunu olarak karşımıza çıkmaya hazırlanan UFL için açık beta süreci duyuruldu. Açıklanan detaylara göre oyun 7 ile 9 Haziran tarihleri arasında açık beta şeklinde kullanıcılara ulaşmaya başlayacak. Bu beta Xbox Series X/S ve PS5 konsolları üzerinden oynanabilecek.
 
Oyun ilk defa tüm oyuncularla buluşacak
 
 
 
Bildiğiniz üzere UFL, Ekim 2023 tarihinden bu yana kapalı Alfa test sürecinde bulunuyor. Ancak yeni açık beta tüm oyuncuların oyuna dahil olacağı ilk sürüm olarak karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Açık beta sürümü 7 Haziran tarihinde yayınlanmadan önce PlayStation Store ve Xbox mağazasından indirilebiliyor ve hazır hale getirilebiliyor.
 
İlk olarak 2021 yılında Gamescom etkinliğinde duyurulan UFL, Avrupa genelinde beş bölge ofisi bulunan Kıbrıs merkezli bir geliştirici olan Strikerz Inc tarafından geliştiriliyor. Oyun 2016 yılından bu yana geliştiriliyor. Ayrıca oyunun son sürümünün Unreal Engine 5 oyun motoru ile desteklenmesi planlanıyor.
 
Öte yandan 2023 yılında Cristiano Ronaldo'nun oyunun geliştirilmesine 40 milyon dolar yatırım yaptığı açıklandı. Aldığı yatırımlarla beraber tamamen oynaması ücretsiz bir yapıya sahip olan yapım kendine özgü mekanikleri bünyesinde barındıracak.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Guilty Gear: Dövüş Serisinin Bütün Oyunları 2 29 Haziran Guilty Gear: Dövüş Serisinin Bütün Oyunları 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 3 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 2 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 29 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler