EA Sports FC 25'in Çıkış Tarihi Açıklandı

18.07.2024 16:09 Mehmet Tandoğan

 
 
Electronic Arts tarafından geçtiğimiz günlerde resmi olarak duyurulan futbol serisinin yeni oyunu EA Sports FC 25’in çıkış tarihi açıklandı. Açıklanan detaylara göre oyun 27 Eylül tarihinde PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC için piyasaya sürülecek. Oyunun PC sürümü Steam ve Epic Games Store üzerinden satışa sunulacak.
 
EA Sports FC 25 yeni oyun modlarıyla geliyor
 
 
 
Daha önceden yayınladığımız haberlerle beraber oyunun iki farklı sürüme sahip olacağını sizlere aktardık. Bu sürümler arasında standart ve Ultimate Edition yer alıyor. Ultimate sürümünü satın alan kullanıcılar oyunu 20 Eylül'de oynamaya başlıyor. Ön siparişler ise şu anda mevcut durumda.
 
EA Sports FC 25 açıklanan detaylara göre bugüne kadarki en sosyal ve otantik deneyimi sunmayı hedefliyor. Ekiplerin liderliğinde bir dizi yenilikle beraber futbol ilgililerine üst düzey bir oyun içerik isteniyor. Yeni oyun modları ile beraber karşımıza çıkmaya hazırlanan sürümde beşe karşı beş Rush modu eğlenceli bir deneyimi beraberinde getiriyor.
 
Football Ultimate Team, Clubs ve Kick-Off'ta oynanabilen Rush modu dört kişilik grupların bir araya gelip yapay zeka kontrollü bir kaleciyle birlikte sahaya çıkmasına olanak tanıyor. Diğer taraftan kariyerlik moduna adım atabiliyor, transferler yapabiliyor, şampiyonalara katılabiliyor ve takımınızı üst sıralara ulaştırmaya çalışıyorsunuz.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Skyrim İçin Yeni Mod Tank ve Uçakları Ekliyor 45 Dk önce Harry Potter: Quidditch Champions Denuvo Korumasına Sahip Olacak 1 Saat önce Yoshida: Final Fantasy 14'ün Nintendo Konsol Sürümü İçin İşler Yolunda 2 Saat önce Fallout 76, Fallout 5'in Gelişimini Etkiliyor mu? İşte Yeni Açıklamalar 3 Saat önce Star Wars Outlaws Dünya Çapında Çıktı 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler