Electronic Arts'ın Kaykay Oyunu Skate'ten Yeni Detaylar Ortaya Çıktı

08.06.2024 17:31 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncılığını Electronic Arts ve geliştiriciliğini Full Circle ekibinin üstlendiği kaykay oyunu skate.’ten yeni detaylar ortaya çıktı. Açıklanan bilgilere göre oyunun sonbahar aylarında konsol testi başlayacak. Hangi konsollarda bu testin yapılacağı açıklanmazken kayıtların şu anda mevcut olduğunu söyleyebiliyoruz.
 
Serinin en yeni oyunu Skate. hayranlar tarafından bekleniyor
 
 
 
Summer Game Fest 2024 etkinliği kapsamında yeni detayların ortaya çıktığı skate., üst düzey bir kaykay deneyimi sunmayı hedefliyor. Yayınlanan videoyla öncelikle uzun bir tanıtımın (gerçek kişiler tarafından çekilmiş sahneler) ardından kısa bir oynanış sekansı bizlere sunuluyor. Oynanış videosuna aşağıdan ulaşabilir ve videonun sonuna giderek bu kısmı görüntüleyebilirsiniz.
 
Önemli bir kaykay serisi olarak karşımıza çıkan Skate'in son oyunu üzerinden bildiğiniz üzere 14 yıl geçti. Serinin üçüncü oyunu 2010 yılında piyasaya sürüldü. O zamandan bu yana serinin hayranları yepyeni bir kaykay oyunu bekliyordu. Şimdi ise bunun ilk adımlarının atıldığını söyleyebiliyoruz.
 
Oynanış kısmı 3.23'te başlıyor
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Guilty Gear: Dövüş Serisinin Bütün Oyunları 2 29 Haziran Guilty Gear: Dövüş Serisinin Bütün Oyunları 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 3 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 2 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 29 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler