Elektronik Spor Ligleri Televizyonlara mı Geliyor?

01.10.2011 13:06 Samet Konuksal


     Elektronik Spor Liglerine verilen destekle birlikte artık oyunculuk da bir spor dalı olmayı başardı. Özellikle Dreamhack, IEM, MLG gibi ünlü turnuvalarda gördüğümüz sahneler bizleri daha da heyecanlandırıyor.
 
     Amerika'nın en büyük Elektronik Spor Ligi olan MLG(Major League Gaming) kurucusu Sundance DiGiovanni, Twitter hesabında paylaştığı soruyla birlikte kafaları karıştırdı. DiGiovanni Twitter'ında takipçilerine, MLG'nin Starcraft II ayağının dünyaca ünlü spor kanallarından ESPN2'de yayınlanmasını nasıl karşılayacaklarını sordu. Soruyu sormasındaki sebebi söylememize gerek yok sanırım.
 
     Gördüğünüz üzere Elektronik Spor Ligleri dünya çapında gelişmeye devam ediyor. Binlerce takipçisi olan bu liglerin televizyonlara taşınması, oyunların daha büyük bir kitleye ulaşmasını sağlayacaktır.
 
     Tabiki, dünyada bu tip gelişmeler yaşanırken ülkemizde adam akıllı bir LAN turnuvasını bile görememek bizleri üzmüyor değil. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
StarCraft II: Wings of Liberty Platformlar: PC Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: Strateji Çıkış Tarihi: 27 Temmuz 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
2001 Yılında Piyasaya Sürülen Aksiyon Oyunları 2 30 Eylül 2001 Yılında Piyasaya Sürülen Aksiyon Oyunları 30 Eylül 2001 Yılında Çıkan Unutulmaz Spor Oyunları 2 30 Eylül 2001 Yılında Çıkan Unutulmaz Spor Oyunları 30 Eylül HELL is US İçin Genişletilmiş Oynanış Videosu Yayınlandı 30 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler