"En İyi Parkur Deneyimini Master Chief Yaşatırdı"

13.04.2012 17:09 Talha Aynacı

 
   Bungie'nın ardından 343 Indutries'in elinde hikayesinden oynanışına, müziklerinden multiplayer modlarına kadar yepyeni bir kimliğe bürünmeye hazırlanan Halo serisi hakkında OXM'nin ön inceleme etkinliğinde konuşan Frank O'Connor, Halo 4'ün ses efektleriyle etrafta oluşan fiziksel etkileşimi oyuncuya daha iyi yansıtılacağını açıkladı.
 
   Splash Damage'in Brink isimli yapımında kullanılan parkur hareketleriyle birleştirilmiş oynanış biçiminin Halo'da olup olmayacağı ihtimali soruları üzerine O'Connor şu oyurmda bulundu:
 
"Master Chief ağır ve iri bir karakter. Ancak aynı zamanda hem çok dinamik,  hem esnek hem de atletik bir yapısı var.  Parkur deneyimlerinin en iyisini Master Chief yapabilir ama biz  John 117'nin fiziksel gücünü bu şekilde yansıtmayacağız. Chief'in etrafla etkileşiminde yaptığımız serinin seyrinden farklı hareketlerin bir kısmını  Microsoft Spring Showcase etkinliğinde göreceksiniz. İnsanları şaşırtmak istiyoruz."
 
Merakla bekliyoruz..

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Halo 4 Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: FPS Çıkış Tarihi: 6 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Ekim Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 28 Dk önce Silent Hill 2 Remake İçin Yeni Oynanış Videosu Yayınlandı 1 Saat önce Dragon Age: The Veilguard'ın Ana Tema Müziği Yayınlandı 1 Saat önce Yepyeni Bir Kozmik Macera Starfield: Shattered Space'de Seni Bekliyor 2 Saat önce Chernobylite 2 İçin Yeni Oynanış Fragmanı Yayınlandı 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler