Fallout 76 Wastelander Güncellemesinden Oynanış Videosu Yayınlandı

01.03.2020 11:00 Gazali Çetinkaya

Bethesda Softworks, PAX East 2020 etkinliğinde Fallout 76'nın Wastelander güncellemesi için 17 dakikalık oynanış videosu paylaştı.
 
Wastelanders güncellemesi her şeyiyle seslendirilmiş NPC'leri, yepyeni bir ana görev serisini, yeni yerleri, yeni düşmanları, yeni silahları, yeni bir itibar sistemini ve daha birçok şeyi oyuna getirecek. Oyunun standart veya deluxe sürümünü alan herkese ücretsiz olarak sunulacak.
 
Oynanış görüntülerinde Jason Mewes (Jay of Jay, Silent Bob) tarafından seslendirilen bir NPC'yi görüyoruz ve bazen dörtten fazla seçenek bulunuyor. Diyalog sırasında sessiz ana karakter ve kamera yakınlaştırması Fallout 3 ve New Vegas gibi hissettiriyor.
 
Wastelander güncellemesi ve oyunun Steam versiyonu 7 Nisan'da çıkacak.

Oynanış görüntülerini aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Fallout 76 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Bethesda Game Studios Dağıtıcısı: Bethesda Softworks Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GİST 2024 Fuarı Yerli Yapım Standında Neler Var? 32 Dk önce Krafton Yeni Oyunlarını G-Star 2024 Oyun Fuarında Duyuracak! 1 Saat önce Silent Hill 2 Remake'in PlayStation 5 Boyutu Ortaya Çıktı 02 Ekim Xbox Game Pass'e Ekim Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 02 Ekim Silent Hill 2 Remake İçin Yeni Oynanış Videosu Yayınlandı 02 Ekim
Forumdan Konular
DH'den Haberler