Fallout 76'nın NPC'leri Ölen Oyuncuların Silahlarını Çalıyor

22.04.2020 08:54 Gazali Çetinkaya

 
Wastelanders güncellemesiyle birlikte Fallout 76'ya NPC'ler eklendi fakat bu NPC'ler hırsızlık gibi kötü davranışlar sergileyebiliyor.
 
Birden fazla kullanıcının raporuna göre, eğer Riding Shotgun ve Radiation Rumble gibi etkinliklerde ölürseniz NPC en iyi silahınızı alabiliyor. Tekrar canlandığınızda ise tüm mermileri ile birlikte silahınızın kaybolmuş olduğunu görüyorsunuz. NPC'yi bulduğunuzda da silahı geri vermiyor. 
 
Bu bir oyun özelliği değil, bir bug. Bethesda Softworks durumu araştırdıklarını söylüyor. Çözülene kadar etkinliklere en iyi silahınızı getirmek istemeyebilirsiniz.

Dani Garcia tarafından paylaşılan videoda oyuncunun 1:00'da öldüğünü ve tekrar canlandığında silahının kaybolduğunu görebilirsiniz. 2:25'da ise aynı silah Marion Copeland adlı NPC'nin ellerinde.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Fallout 76 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Bethesda Game Studios Dağıtıcısı: Bethesda Softworks Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Crew Motorfest'i Kısa Süreliğine Ücretsiz Oynayabilirsiniz 1 Saat önce Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasında Eşleşmeler Belli OIdu! 3 Saat önce EA Sports FC 25'in Çıkış Tarihi ve Fiyatı Sızdırıldı! 3 Saat önce Esports World Cup 2024 LoL Turnuvası Başladı! 4 Saat önce GeForce NOW kütüphanesine 22 Yeni Oyun Dahil Oluyor: Tam Liste 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler