GTA V'in 4K Çözünürlük Modundan Görseller Gerçek Gibi!

01.12.2015 17:46 Samet Konuksal


    Daha önceden GTA IV'le zaten ekran kartlarının sınırlarını zorlayan mod yapımcıları, GTA V'te gerçekliğe öyle bir yaklaştı ki, görünce siz de şaşıracaksınız. Josh Romito'nun yayınladığı yeni GTA V'in 4K çözünürlük modu, oyunun grafiklerini gerçek hayata yaklaştırıyor.
 
    Oyundaki öğelerin çözünürlüğünü 4K'ya çıkaran ve daha güçlü ışıklandırma, gölgelendirmenin haricinde hava durumlarıyla ilgili görsel arttırma sunan mod paketi, çoğu ekran kartının yeni baş düşmanı olacakmış gibi görünüyor. The Pinnacle isimli modu indirmek için buraya tıklayabilirsiniz.
 
    Önemli not olarak ekleyelim, oyunun bu modunu GTA Online'da kullanmanız halinde ban yeme riskiniz bulunuyor. Ayrıca zaten oyunu güç bela çalıştıran bir PC'ye sahipseniz moda yaklaşmanızı fazla önermiyoruz.
 




 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Grand Theft Auto V Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Rockstar North Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 14 Nisan 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 27 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
LEC Yaz Mevsimi 2024'te 4. Hafta Karşılaşmaları Başlıyor! 1 Saat önce Efsane CS Haritası Pool Day, Counter Strike 2'ye Eklendi 27 Haziran PlayStation Plus Temmuz Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 27 Haziran EA Sports FC 24 Xbox Game Pass'e Dahil Oldu 27 Haziran Riven Remake Çıktı: İlk İncelemeler Nasıl? 27 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler