GW2'ye Değişiklikleri Anlatan GamesCom Demosu

TreeHugging!
16.08.2011 15:57 Beril Sergün


      Sıkı Guild Wars 2 oyuncuları GamesCom'da Guild Wars hakkında gelen haberler için çok seviniyorlardır çünkü önlerine bir çok şey altın tabakla geldi adeta. Şimdi daha da sevinecekler çünkü GamesCom için güzel bir haberimiz daha var sizlere.
 
      ArenaNet, gecenin bir yarısı blogunu güncelledi ve oyun hakkında fazlasıyla detaylı bilgiye gelen, geniş kapsamlı bir açıklama yaptı. Bu açıklama da oyunun yapımcılarından Jon Peters özellikle oyunu oyunculara öğretme yöntemlerinin pek yararlı olmadığını ve Guild Wars 2 için oldukça değişik bir yönteme başvurduklarını açıkladı. Bakalım detaylarda neler var?
 
     "Energy - Yetenekleriniz artık Energy harcamayacak, bu da Energy Potion'lar artık yok demek. Bunun yerini Dodge(hareketten kaçma) tuşu geldi, bu karakterleri gelen hareketlerden kaçmasına yardımcı olacak. Eğer düz gidiyorsanız Dodge iler doğru olur, eğer o anda hareket etmiyorsanız Dodge geriye doğru olur. Dodge olayı Energy harcıyor tabii ki ancak bu da zaman içerisinde kendini yeniliyor.
 
       İnsan, Charr, Norn, Asura ve Sylvari Irkları - Az önce saydığım bütün ırklar oynanabilir karakterler ve GamesCom demosunda da oynanabilir durumda olacaklar.
 
     Karakter Kişiselleştirme Ekranı -  GamesCom'da ki panelimizde burayı da görebileceksiniz. Vücut şekillerini de değiştirebileceğimiz bir teknolojiye sahibiz artık bununla beraber çok ince, kaslı, tombul karakterler yaratma şansınız olacak. Daha ayrıntılar da eklendi tabii ki.
 
      PvP - PvP alanımız da açık. İlk haritamız olan Battle of Kyhlo da oynanabilir olacak."
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Guild Wars 2 Platformlar: PC Geliştirici: ArenaNet Dağıtıcısı: NCsoft Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 28 Ağustos 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Starfield İçin Shattered Space Genişlemesi Yayınlandı 01 Ekim Warframe: 1999 İçin Ücretsiz Demo Sürümü 16 Ekim'de Geliyor 01 Ekim Like a Dragon: Yakuza Dizisinden Yepyeni Fragman Yayınlandı 01 Ekim Lords of the Fallen 2 Detayları Sızdırıldı: İşte Sahip Olacağı Yenilikler 01 Ekim Star Wars Outlaws'ın Şimdiye Kadar Sadece 1 Milyon Sattığı Bildirildi 01 Ekim
Forumdan Konular
DH'den Haberler