Gearbox'tan Aliens Davasına Açıklama Geldi

04.05.2013 12:31 Samet Konuksal


    Borderlands serisiyle birlikte başarılı işler yapsa da, bu sene içerisinde çıkan Aliens: Colonial Marines ile dibi boylayan Gearbox, bu oyun yüzünden davalık olmuştu. Oyunun geliştirici firmasından davayla ilgili açıklama geldi.
 
    Yayınlanan basın bildirisinde Gearbox yetkilileri davayı haksızlığın ötesinde bir şey olarak değerlendirdi. Ayrıca yetkililer, oyunun haklarını korkmadan savunacaklarını ve Aliens: Colonial Marines'e yeni güncellemeler getireceklerini belirttiler.
 
   Aliens: Colonial Marines adına Sega ile Gearbox, oyuncuları kandırmaktan dolayı geçtiğimiz hafta içerisinde davalık olmuştu. Bakalım dava süreci nasıl işleyecek?

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Aliens: Colonial Marines Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Gearbox Software Dağıtıcısı: SEGA Europe Tür: FPS Çıkış Tarihi: 12 Şubat 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Starfield İçin Shattered Space Genişlemesi Yayınlandı 01 Ekim Warframe: 1999 İçin Ücretsiz Demo Sürümü 16 Ekim'de Geliyor 01 Ekim Like a Dragon: Yakuza Dizisinden Yepyeni Fragman Yayınlandı 01 Ekim Lords of the Fallen 2 Detayları Sızdırıldı: İşte Sahip Olacağı Yenilikler 01 Ekim Star Wars Outlaws'ın Şimdiye Kadar Sadece 1 Milyon Sattığı Bildirildi 01 Ekim
Forumdan Konular
DH'den Haberler