Geometry Wars 3 için Ücretsiz Bir Ek Paket Duyuruldu

17.03.2015 23:55 Ömür Gencer


       Sierra'nın dağıtımcılığını yaptığı oyun Geometry Wars 3 için yepyeni bir ek paket duyuruldu. Dimensions Evolved adını alacak bu güncelleme oyuna yeni içerikler ekliyor.
 
      Bu içerikler arasında 40 yeni bölüm, yeni bölüm sonu canavarları ve yeni oynanış türleri bulunuyor. Güncellemeyle eklenen Hardcore modunda 20 bölümü "drone" veya "super" kullanmadan bitirmeniz gerekiyor. Oyunda bu moda özel bir sıralama bulunduğunu belirtelim. 
 
      Bahsettiğimiz güncelleme çıkışını yaptıktan sonra Geometry Wars 3: Dimensions'un adı Geometry Wars 3: Dimensions Evolved olarak değiştirilecek. Güncellemenin ücretsiz olacağının altını çizelim. Günceleme sonrası oyunun fiyatı da aynı kalacak. Geometry Wars 3: Dimensions Evolved; Xbox One, Xbox 360 için 1 Nisan'da diğer platformlar için ise 31 Mart'ta yayınlanacak. Ek paket için yayınlanan videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Geometry Wars 3 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Lucid Games Dağıtıcısı: Sierra Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 25 Kasım 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Helldivers 2'nin Yeni Güncellemesi Çökme Sorunlarını Düzeltiyor 19 Dk önce XDefiant Yapımcısından Oyunculara: Beğenmiyorsanız Oynamayın! 1 Saat önce Elden Ring DLC'sinde Kesilmiş Diyalog Kısımları Ortaya Çıktı 2 Saat önce Esports World Cup 2024 LoL Turnuvasında Final T1 ile Top Esports Arasında Gerçekleşecek! 3 Saat önce Eski LA Noire Geliştiricilerinden Yepyeni Bir Oyun Geliyor 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler