Ghost Recon: Future Soldier Tamamlandı

Yüksek teknoloji ile savaşlara girmeye hazır olun
03.05.2012 20:17 Alkan Adakaner


      Ubisoft'un merakla beklenen taktiksel TPS oyunu Tom Clancy’s Ghost Recon: Future Soldier sonunda Xbox 360 ve Playstation 3 için tamamlandı. Ayrıca oyun ESRB tarafından "Mature" yetişkin kategorosinde değerlendirildi.
 
      Ubisoft'tan Tony Key de oyunun tamamlanması konusunda yaptığı açıklamada Call of Duty: Black Ops II'ye laf attı. Key, önemli rakiplerinden birisinin bu sonbaharda benzer konsepti taklit ederek piyasaya çıkacağını, ama kendilerinin bu ay geleceğin savaş atmosferini sunacaklarını belirtti.
 
      Şu an prototip halinde bulunan bir çok teknolojinin kendi oyunlarında hayata geçeceğini belirten Key, Future Soldier'ın kelime anlamına tam olarak uyan bir oyunun bizi beklediğini söylüyor. Eminiz bu teknolojileri kullanmak isteyen çok sayıda oyuncu da olacaktır.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Ghost Recon : Future Soldier Platformlar: XBOX 360 PS3 PC Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Tactical Çıkış Tarihi: 29 Haziran 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
2001 Yılında Piyasaya Sürülen Aksiyon Oyunları 2 30 Eylül 2001 Yılında Piyasaya Sürülen Aksiyon Oyunları 30 Eylül 2001 Yılında Çıkan Unutulmaz Spor Oyunları 2 30 Eylül 2001 Yılında Çıkan Unutulmaz Spor Oyunları 30 Eylül HELL is US İçin Genişletilmiş Oynanış Videosu Yayınlandı 30 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler