God of War Ragnarok İçin PC ve PS5 Grafik Karşılaştırması Yayınlandı

06.06.2024 15:05 Mehmet Tandoğan

 
 
Daha önce sadece PlayStation konsollarına çıkışını gerçekleştiren aksiyon macera oyunu God of War: Ragnarok bildiğiniz üzere PC platformuna geliyor. Kısa süre içinde bizlere sunulacak olan PC sürüm için bekleyiş devam ederken diğer yandan içerik üreticileri boş durmuyor.
 
God of War Ragnarok, PSN hesabı gerektirecek
 
 
 
YouTube platformu üzerinde içerik üreticisi olarak karşımıza çıkan Cycu1, God of War: Ragnarok'un PC ve PlayStation 5 sürümünü grafiksel anlamda karşılaştırıyor. Bu sayede iki versiyon arasındaki farkları bizzat görebiliyorsunuz. Jetpack Interactive tarafından PC platformuna portlanan yapım, daha iyi yansımalara, yüksek doğrulukta gölgelere ve aydınlatmaya sahip olacak.
 
God of War: Ragnarok'un PC sürümü bildiğiniz üzere 19 Eylül tarihinde piyasaya sürülecek. Daha önce belirtildiği gibi oyun PC platformunda NVIDIA DLSS 3.7, AMD FSR 3.1 ve Intel XeSS 1.3 teknolojilerini destekleyecek. Bu sayede oyunu daha akıcı bir şekilde oynayabileceksiniz.
 
Öte yandan tek oyunculu bir oyun olmasına rağmen PC sürümü PlayStation Network hesabı gerektirecek. Helldivers 2 için oyuncuların verdiği tepki bu oyunda da yer alacak mı? Oyuncuların tepkisi ne olacak? Bu soruların cevabını hep birlikte göreceğiz.
 
Karşılaştırma videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Guilty Gear: Dövüş Serisinin Bütün Oyunları 2 29 Haziran Guilty Gear: Dövüş Serisinin Bütün Oyunları 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 3 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 2 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 29 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler