God of War Ragnarök'ün PC Sürümü Yakında Duyurulabilir

29.05.2024 13:34 Mehmet Tandoğan

 
 
Santa Monica Studio tarafından geliştirilen ve Sony tarafından PlayStation konsoluna özel olarak yayınlanan God of War Ragnarok için yeni söylentiler ortaya çıkmaya devam ediyor. Şimdi ise yepyeni bir iddia oyunun yakında PC için duyurulacağını belirtiyor.
 
Söylentiler ve iddialar Billbil-kun'dan geliyor
 
 
 
Sızıntı haberlerle ve doğru içeriklerle karşımıza çıkan ve oyun sektöründe önemli bir yere sahip olan Billbil-kun, 2022 yılında PlayStation konsollarına özel olarak çıkışını gerçekleştiren God of War Ragnarok oyununun PC platformuna yakında geleceğini açıkladı. Bu kapsamda duyurunun ise oldukça kısa süre sonra yapılacağını belirtti.
 
Bildiğiniz üzere serinin bir önceki oyunu ve 2018 yılında çıkış yapan God of War ilk etapta PlayStation konsoluna çıkış yaptı. Daha sonrasında ise PC platformuna geldi. Oyuncular tarafından bir hayli sevilen seri oyunları PC platformuna gelmeye devam ediyor.
 
God of War'un (2018) PC sürümü şu anda Steam platformu üzerinde 50 dolarlık fiyat etiketi ile karşımıza çıkarken Epic Games platformunda 449 Türk Lirası'ndan satışta bulunuyor. Oyun genel anlamda çok olumlu eleştirilere sahip olarak bizlere sunuluyor ve oyuncular tarafından iyi eleştiriler alıyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Guilty Gear: Dövüş Serisinin Bütün Oyunları 2 29 Haziran Guilty Gear: Dövüş Serisinin Bütün Oyunları 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 3 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 2 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 29 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler