Green Hell'in Playstation 5 ve Xbox Series Çıkış Tarihi Belli Oldu

31.07.2024 18:13 Mehmet Tandoğan

 
 
Geliştiriciliğini Creepy Jar ekibinin üstlendiği açık dünya hayatta kalma oyunu Green Hell mevcut nesil konsollara gelmeye hazırlanıyor. Ortaya çıkan bilgilere göre oyun, 14 Ağustos tarihinde PlayStation 5 ve Xbox Series X|S'e çıkacak. Oyunun fiyatı ise 25 dolarlık etiketle karşımıza çıkacak.
 
Green Hell'in konsol sürümü tüm güncellemeleri içerecek 
 
 
 
İlk iki hafta çıkışa özel olarak yüzde 20'lik bir indirimle karşılaşacağımız oyunun konsol sürümleri, Green Hell'in PC sürümü için mevcut olan ve daha önce yayınlanmamış içerikleri de beraberinde getiriyor. Aynı zamanda PlayStation 4 veya Xbox One sürümlerine sahip olan kullanıcılar ücretsiz bir yükseltme alacak. Ayrıca Creepy Jar odağını daha yeni platformlara kaydırdığı için PlayStation 4 ve Xbox One sürümleri artık güncelleme almayacak.
 
Green Hell'in mevcut nesil konsol sürümüyle birlikte konsol oyuncuları tüm güncellemelerin keyfini çıkarabilecek. Böylece konsol sahipleri açık bir dünyaya adım atabilecek, hayatta kalmak için büyük bir mücadele verebilecek ve ellerinden geleni yaparak mücadelesini sürdürebilecek.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
LCK Yaz Mevsimi 2024 Şampiyonu Hanwha Life Esports Oldu! 08 Eylül Yeni Starfield Modu İç Ortam Aydınlatmasını Geliştiriyor 08 Eylül Cyberpunk 2077, 300'den Fazla Modla 8K'da Çalıştırıldı 08 Eylül Silent Hill 2 Remake ve Orijinal Sürüm Grafik Karşılaştırma Videosu 08 Eylül Crazy Taxi Remake'ten Oynanış Görüntüleri Sızdırıldı! 08 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler