Guild Wars 2 Gümbür Gümbür Geliyor!

WoW'a kafa tutabilen ender oyunlardan olan GW bakalım bu kez rakibini alt edebilecek mi?
04.11.2011 19:49 Beril Sergün


     Önümüzdeki sezonun en çok beklenen MMORPG'lerinden olan Guild Wars2 Bloğuna yeni bir giriş yapıldı. Girişte yeni Engineer's tool Belt, Ranger sınıfının sahip olabileceği hayvanlar ve sıradışı sınıf combo sistemi anlatıldı.

     Herşeyden önce yeni eşyamız Engineer's tool belt : F1'den F4'e kadar olan tuşlarla kontrol edebileceğimiz bu kemer bize savaşta pek çok avantaj sağlayacak.
F1: Throw Elixir - Mühendislik harikası kemerimiz, hedeflediğiniz alana rastgele bufflara sahip bir iksir fırlatacak.
F2: Incendiary Ammo - Yapacağımız bir sonraki 4 saldırı düşmanlarımızı ateşler içinde bırakacak.
F3: Super Speed - Kemerimiz, kısa bir süre için hızlanmamızı sağlayacak.
F4: Rocket Kick - Etrafa alan etkili ateş hasarı veren tekme saldırımız.

     Bir sonraki yenilik ise Ranger sınıfının sahip olacağı hayvanlar. Jon Peters'ın açıklamalarına göre Ranger, ikisi karada ve ikisi suda hareket edebilen olmak üzere tam dört hayvana sahip olabilecek. Ranger ile birlikte otomatik olarak level atlayan bu hayvanların hepsi kendi özel saldırılarına sahip olacak ve dövüş esnasında bile hayvanları değiştirebileceksiniz!

     Son (ve en heyecanlı) yeniliğimiz ise "Cross-Profession Combos" adı verilen sınıflar arası yapılan ortak saldırılar.Verilen örnekte bir Elemental yeri buzla kaplıyor, Warrior bütün gücüyle bu buzun üzerine zıplayarak kırıyor ve kırılan buz etraftaki düşmanlara alan etkili buz hasarı veriyor yada kırılan alanın yakınındaki dostlarınızın Frost Armor denilen buff'a sahip olmasını sağlıyor. Düşününce, saldırı ihtimalleri neredeyse sınırsız gibi... 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Guild Wars 2 Platformlar: PC Geliştirici: ArenaNet Dağıtıcısı: NCsoft Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 28 Ağustos 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Legend of Zelda Kılıcıyla Sokakta Dolaşan Adam Hapse Atıldı 03 Temmuz Watch Dogs Serisi Filme Dönüşüyor: Yapımına Başlandı 03 Temmuz Xbox Game Pass'e Gelecek Üç Activision Blizzard Oyunu Sızdırıldı 03 Temmuz The First Templar GOG Platformunda Ücretsiz Oldu! 03 Temmuz Dragon Age: The Veilguard Dört Farklı Zorluk Seviyesine Sahip Olacak 03 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler