Guild Wars 2, 'Yüz Binlerce' Ön Sipariş Aldı

12.05.2012 00:28 Samet Konuksal


     Bu sene PC oyuncularının en çok beklediği oyunlardan olan Guild Wars 2, ön sipariş konusunda çok talep aldı. Hatta öyle bir durum oldu ki, bir ara oyunun resmi sitesinde ön siparişlere ayrılan kodlar tükendi. ArenaNet patronu Mike O'Brien, ön sipariş hasılatını net olarak açıklamasa da, konuyla ilgili bilgiler paylaştı.
 
     "Oyunu alan yüz binlerce kullanıcı haftasonu betasına katılma hakkı kazandı." açıklamasını yapan Mike O'Brien, haftasonu betasında olan aksaklıklardan dolayı özür diledi. Aksaklıkların asıl nedeni adına ise Mike O'Brien, bu kadar yoğun ilgiyi tahmin etmediklerini söyledi. Konuyla ilgili Mike O'Brien, "Açtığımız 48 farklı sunucudaki kapasite bile, betaya katılan kullanıcılar için yeterli olmadı." sözlerini aktardı.
 
      Guild Wars 2'nin önümüzdeki test etkinliğinin gelecek Pazartesi yapılması bekleniyor. Umarız ArenaNet daha fazla aksaklığa izin vermez. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Guild Wars 2 Platformlar: PC Geliştirici: ArenaNet Dağıtıcısı: NCsoft Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 28 Ağustos 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Legend of Zelda Kılıcıyla Sokakta Dolaşan Adam Hapse Atıldı 03 Temmuz Watch Dogs Serisi Filme Dönüşüyor: Yapımına Başlandı 03 Temmuz Xbox Game Pass'e Gelecek Üç Activision Blizzard Oyunu Sızdırıldı 03 Temmuz The First Templar GOG Platformunda Ücretsiz Oldu! 03 Temmuz Dragon Age: The Veilguard Dört Farklı Zorluk Seviyesine Sahip Olacak 03 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler