Guild Wars 2 İçin Hikaye İşleyişi ve Guild Salonu

Yapay Zeka bizi hüzüne uğratma.
06.09.2011 04:21 Beril Sergün


     Guild Wars 2 bir çok oyuncunun heyecandan yerinde duramamasına sebep oluyor, hakkımız da var çünkü haberler geldikçe oyun için beklentilerimiz oldukça artıyor.
 
     PAX'ın Guild Wars 2 panelinden gelen haberler arasında oyunun dinamik hikaye işleyişi ile ilgili bilgiler var, yapımcılara göre dinamik etkinliklerde AI (Yapay Zeka) oldukça yüksek olacak. Örneğin, bir düşmanla karşılaştınız ve bu dinamik bir etkinlik. Bu etkinlikte önemli olan şey grubunuzda, partinizdeki kaç kişinin düşmana atak yaptığı, kaç kişinin atak yapan karaktere buff ya da iyileştirerek yardımcı olduğuna bağlı olarak değişiklik gösteriyor. Düşman AoE becerisi kullanırsa ki bu bir alanda, bir çok düşmana vurmanıza yardımcı olacak becerilerdir; büyük düşman yanına yardımcı çağırıp, diğer düşmanlardan da destek alabiliyor. Yani düşmanla olan savaşınız belirli bir düzeye oturtulmuş değil, yapılan ataklara, grupta kaç destek oyuncusu olduğuna göre değişiyor.
     Guild Salonu dedik, Guild Wars adından da belli olduğu gibi her zaman klan kavramına önem veren bir oyun olmuştur. Oyun RPG ve rol yapma oyunu olduğunu da her zaman akıllarında bulunduran yapımcılar, oyuncuların rol yapma isteklerini doyurmak için bu konuda da çok çalıştıklarını belirtiyorlar. Guild Salonları oyunculara verilecek "ev" haklarından bir başkası sadece. Oyunda kendi evimizin olacağı gibi bir de Guild Salonumuz olabilecek. Guild Salonları sadece kazandığınız başarıları sergileyebileceğiniz bir yer değil, aynı zamanda mesleğinizle ilgili eşyaları koyabileceğiniz, dinlenebileceğiniz, seyahat edebileceğiniz ve belirli etkinliklerin içinde barınacağı bir yer olacak. Ancak Guild Salonlarının oyunun ilk çıktığı zamana yetişip yetişmeyeceği hala meçhul.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Guild Wars 2 Platformlar: PC Geliştirici: ArenaNet Dağıtıcısı: NCsoft Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 28 Ağustos 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Legend of Zelda Kılıcıyla Sokakta Dolaşan Adam Hapse Atıldı 03 Temmuz Watch Dogs Serisi Filme Dönüşüyor: Yapımına Başlandı 03 Temmuz Xbox Game Pass'e Gelecek Üç Activision Blizzard Oyunu Sızdırıldı 03 Temmuz The First Templar GOG Platformunda Ücretsiz Oldu! 03 Temmuz Dragon Age: The Veilguard Dört Farklı Zorluk Seviyesine Sahip Olacak 03 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler