Guild Wars 2'de Sıra Beklemek mi?

Sizin de avucunuz kaşınıyor mu?
22.02.2012 00:48 Gökhan Yılmaz

 
     Guild Wars 2 bu yılın en çok beklenen MMORPG'si olarak MMO severleri yeni özellikleriyle heyecanlandırmaya devam ediyor. Bu sefer açıklanan özelliğe hayran kalacaksınız, özellikle de oyun çıkışını yaptıktan sonra.
 
     Yapımcı ArenaNet'in Almanya'daki sosyal medya sorumlusu Martin Kerstein, Guild Wars Guru forumlarına uğrayarak oyunda bulunacak yeni bir özellikten bahsetti. Bildiğiniz gibi MMO'larda özellikle çıkış dönemlerinde büyük yoğunluk nedeniyle sunucular dolup taşıyor ve uzun sıralar beklemek zorunda kalabiliyoruz. İşte Guild Wars 2'de böyle bir sorunla karşılaşmayacağız çünkü bu gibi dolup taşma durumlarında alternatif sunuculara giriş hakkı bulacağız.
 
     Eğer sunucunuza yoğunluk nedeniyle giremezseniz geçici bir süre farklı sunucuya gönderileceksiniz. Bu arada kendi sunucunuzda size giriş sırası geldiğinde, oyun size sunucunuza girmek isteyip istemediğinizi soracak. Eğer isterseniz evinize geri dönmüş olacaksınız, istemezseniz de alternatif sunucuda oynamaya devam edeceksiniz. Tabii diğer sunucuda yaptığınız tüm ilerleme döndüğünüzde kendi sunucunuza aktarılacak, böylece boşa efor sarf etmemiş olacaksınız.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Guild Wars 2 Platformlar: PC Geliştirici: ArenaNet Dağıtıcısı: NCsoft Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 28 Ağustos 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Legend of Zelda Kılıcıyla Sokakta Dolaşan Adam Hapse Atıldı 03 Temmuz Watch Dogs Serisi Filme Dönüşüyor: Yapımına Başlandı 03 Temmuz Xbox Game Pass'e Gelecek Üç Activision Blizzard Oyunu Sızdırıldı 03 Temmuz The First Templar GOG Platformunda Ücretsiz Oldu! 03 Temmuz Dragon Age: The Veilguard Dört Farklı Zorluk Seviyesine Sahip Olacak 03 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler